Якими Комаров, Осадча, Таран і Гордєєв були в школі (фото)

Зіркові ведучі 1+1 поділилися архівними фото зі шкільних альбомів.

Поділитися:

У перший день осені – свято першого дзвоника – діти поспішають до школи, щоб зустрітися зі своїми однокласниками, розповісти про свої канікули та знову сісти за парту. 

1plus1.ua пропонує подивитися, якими були в дитинстві зіркові ведучі 1+1 і як вони святкували День знань.

Першокласника Юрія Горбунова сфотографували після того, як він повернувся додому зі святкової лінійки. Щасливий Юрко позує поруч із вазонками у своїй першій шкільній формі.

У другий клас Марічка Падалко пішла з розкішним букетом айстр. Ще в дитинстві майбутня ведуча ТСН вирізнялася з-поміж інших дітей своїми розумними очима та стриманістю.

Маленька Катя ОсадчаДо Дня Незалежності України Катя Осадча поділилася спогадами з дитинства першого вересня вручала своїй вчительці букет гладіолусів, що був майже у її зріст. Ведуча 1+1 у дитинстві капелюшки ще не носила, проте білі бантики – це був неодмінний аксесуар у День знань.

Найвідоміший мандрівник України та ведучий Світ навиворіт Дмитро Комаров6 найекстремальніших місць світу, де Дмитро Комаров розгорнув жовто-блакитний стяг у дитинстві теж не сумував. Ще в початковій школі Діма почав опановувати фотомистецтво.

Маленька Соломія Вітвіцька першого вересня майже професійно позувала на камеру в красивій шкільній формі та з двома білими бантами. З дитинства Соля була втіленням жіночності та краси.

Вже у 15 років Лідія Таран дивилася на світ дорослими очима. Погляд юної красуні зачаровує з перших секунд.

Ведучий ТСН Єгор ГордєєвВедучий ТСН Єгор Гордєєв несподівано змінив іміджбув активною дитиною, тому навіть для фото він не міг встояти непорушно. Ще в школі маленький Єгор вирізнявся особливим стилем і харизмою.

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Комаров розповів, як заробляв гроші у школі.

Новини по темі