Як школяр Дмитро Комаров заробив свої перші гроші

Світ навиворіт. Україна

Ведучий тревел-шоу Світ навиворіт розповів про свої витівки у шкільні роки.

Поділитися:

Напередодні 1 вересняПоради психолога: Як мотивувати дитину йти в школу ведучий тревел-шоу Дмитро Комаров пригадав, як проходили його шкільні роки.

Ведучий розповів, що декілька років він жив у бабусі на Північному Кавказі та навчався у Ліцеї екології та дизайну.

Власне тоді я і народився як журналіст, написавши свою першу статтю про улюблений гурток фотографії в газету «Радянська молодь», – розповів Дмитро Комаров в інтерв’ю для Телекритика.

У школі ведучий був зразковим учнем: в табелі було лише декілька четвірок. Однак часом хотілося побешкетувати, тож юний екстремал із неабияким завзяттям перейняв у своїх однокласників з Кавказу навички виготовлення петард.

Коли я повернувся в Україну, у свою рідну школу, Ліцей інформаційних технологій в центрі Києва, то просто шокував уяву своїх однокласників «запальними» рецептами.

Ризиковий Дмитро Комаров навіть влаштував на Новий рік справжній салют в парку Шевченка. Свято йому запам'яталося радісними криками друзів та сигналізацією автівок від вибухів. 

Як виявилося, в дитинстві ведучий відрізнявся своїми здібностями до авантюр та підприємництва. Комаров, який навчався неподалік від Палацу спорту, навчився безкоштовно проходити на виставки разом з групами туристів. Школяр навіть зумів підзаробити: потрапивши всередину, він брав квитки, а потім продавав їх біля кас. Якось юному спекулянту вдалося за день таких «торгів» заробити на новенький плеєр.

Одного разу мене упіймали охоронці, а мої кишені набиті грошима, всі купюри по 1-2 гривні. Охоронці мене насварили, однак я їх переконав не забирати гроші. Сказав, що батьки дали мені їх у школу.

Цей випадок став для Комарова та його друзів справжнім уроком, тому хлопці більше не займалися таким «бізнесом».

Ще з дитинства ведучого 1+1 приваблювала фотографія, подорожі та видовищні дійства. З плином часу уподобання набули форми унікального проекту Світ навиворіт, де автором, сценаристом, режисером і ведучим є сам Дмитро Комаров. 

Зовсім скоро глядачі телеканалу 1+1 матимуть змогу поринути у незабутні пригоди на шляху до вершини світу. Дивіться новий сезон Світ навиворіт щочетверга о 22:00 на телеканалі 1+1. 

Новини по темі