Кейт Міддлтон засвітила ідеальний образ для різдвяного столу

Кейт Міддлтон засвітила ідеальний образ для різдвяного столу | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Візьми на замітку святковий лук герцогині.

Поділитися:

До свята Нового року залишилося трохи менше місяця, і це означає, що чимало жінок розпочали полювання за «тією самою сукнею». Хтось сяятиме у пайєтках, інші хизуватимуться вишуканістю у пір'ях, а треті зроблять ставку на елегантність.

Підхопила хвилю різдвяного настрою й герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон. В ефірі популярного британського шоу письменниці й ведучої Мері Беррі вона продемонструвала ідеальне вбрання для святкового столу. На ній — жіночна червона сукня із ніжного шовку від Alessandra Rich, яку доповнив затишний домашній фартух. Дуже мило, чи не так? 

Протягом програми Кейт Міддлтон та принц Вільям, який теж став героєм святкового випуску, приготували традиційний британський смаколик — рулет-безе. Цікаво, що королівська пара сама звернулася до ведучої, щоб за допомогою її шоу подякувати всім, чия робота пов'язана із благодійністю.

Фото: instagram/kensingtonroyal

Нагадуємо, нещодавно головна редакторка Vogue Анна Вінтур прокоментувала смак Кейт Міддлтон, а також розповіла детальніше, як одягнутися на різдвяні свята у стилі герцогині. Подробиці читай за .

Більше про історію кохання герцогів Кембриджських дізнавайся у відео: 

Ще кілька новин про Кейт Міддлтон: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі