Кому дістанеться українська земля? Сьогодні у «Право на владу»

Кому дістанеться українська земля? Сьогодні у «Право на владу»

Дивись новий випуск «Право на владу» вже сьогодні о 22:30.

Поділитися:

Сьогодні, 19 вересня, о 22:30 на телеканалі 1+1 стартує новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». Темою програми стане ринок землі в Україні, який частково може запрацювати вже за рік.

Уряд впевнений у необхідності запровадження ринку землі та вперше розробив план земельної реформи. Водночас дві третини українців налаштовані проти будь-якої торгівлі чорноземами. Кому дістанеться українська земля? На це питання шукатиме відповідь в прямому ефірі ведуча шоу «Право на владу» Наталія Мосейчук разом з гостями.

До студії запрошені представники влади, керівники партійних фракцій, депутати та аграрії: міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов, заступник міністра розвитку економіки Тарас Висоцький, міністр юстиції Денис Малюська, голова партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, народний депутат з фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський, народний депутат з депутатської групи «За майбутнє» Микола Кучер, народний депутат 8-го скликання Олексій Мушак, фермер, голова громадської спілки «Агро-Продовольча Рада» Іван Слободяник, директор з науки та розвитку в Інституті громадянського суспільства, заступник міністра регіонального розвитку та будівництва України (2008-2010) Анатолій Ткачук, фермер з Полтавщини, голова фермерського господарства «Моя земля-2015» Григорій Шамрицький, боєць-доброволець, засновник фермерського господарства «Файна Беррі» Микола Стецьків та інші.

Дивіться новий випуск «Право на владу» вже сьогодні о 22:45.

Свої запитання телеглядачі можуть ставити на Facebook-сторінці програми або на сайті проекту.