Леся Нікітюк розповіла, чому досі не відповіла Кім Кардаш'ян та чи планує реалізовуватись як співачка (ВІДЕО)

Леся Нікітюк зізналася, що відкриє повідомлення Кім Кардаш'ян пізніше. Також ведуча вважає, що бути артисткою в нашій країні – це не прибуткова справа.

Поділитися:

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк не зупиняється нас вражати. Нещодавно їй написала американська зірка Кім Кардаш'ян! Відправила сердечко та слово "Amazing" ("Дивовижна"). Але Леся так і не відповіла їй! Чому? Пояснила в программі "Світське життя":

Я відкрию повідомлення на День народження під дорогу пляшку шампанського. Це не можна так просто відкривати, треба підготуватися, зібрати друзів, орендувати великий екран і тільки потім клацнути на повідомлення Кім, щоб побачити його повністю. Тепер під моїми дописами люди в коментарях пишуть "Amazing". Вчора на тротуарі, я бачила, робили розмітку і під розміткою надпис: "Amazing, Леся"! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки холостячка Леся Нікітюк заробляє на своїх соціальних мережах

Ведуча зізналася: ще й співає! Чи почуємо другу прем'єру Лесі Нікітюк після пісні "Ями"? Зірка розповіла:

Запросив мене дуже відомий продюсер ПТП у свій будинок, де він пише треки для всіх. Ну, Потап озвучив всі ціни на всі пісні, я сказала: "Я подумаю" і пішла до Квінти. Це ж як на базарі: в одного продюсера спитала, скільки пісня коштує, пішла до другого, типу: "А дайте демо-версію на пробу". Короче, подивилася я та подумала, що бути артисткою в нашій країні – це не прибуткова справа. Якщо ви ще не знали, це дуже велика робота та дуже багато грошей, тому що за все треба платити. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Клопотенко розповів, коли чекати на його весілля, чи знайомиться він в інтернеті та що любить робити на вихідних – ексклюзиви у «Світському житті»

А хтось вважає навпаки та продовжує вражати нас своїми піснями! Дивіться. як Ірина Білик та Сергій Мироненко презентували спільну пісню "Отпусти":