Лілія Подкопаєва замилувала знімком зі своїм немовлям

Лілія Подкопаєва замилувала знімком з маленькою донькою | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/podkopayeva_official

Істинне щастя.

Поділитися:

Не так давно, 19 вересня відома гімнастка та переможниця «Танців з зірками» Лілія Подкопаєва вдруге народила дитину. Відтоді у її Instagram з’явилося лише декілька світлин малечі, але кожна з них неабияк зворушує. Здавалося, кадр, на якому татусь Ігор Дубінський розтанув від дотику крихітної доньки неможливо перевершити. Втім, кожне наступне родинне фото ще більше зачаровує і викликає щирий захват.

Так, нещодавно Лілія знову показала підписникам немовля.

Фото: instagram/podkopayeva_official

Вона насолоджується прекрасним періодом материнства і додає, що неможливо розпестити дитину носінням на руках, спільним сном та прогулянками. А також наводить цитату з книги К. Гонсалеса «Подарунок на все життя». В ній мовиться, що любов, увага, ласка, поцілунки й усмішка – це і є правильне виховання. Псують дитину батьківські образи, насмішки та ігнорування.

Нагадаємо, що окрім найменшої доньки Подкопаєва виховує двох дітей від попереднього шлюбу – 12-річну Кароліну та 13-річного Єгора. Свого нинішнього чоловіка – бізнесмена Ігоря Дубінського спортсменка зустріла в Атланті. Більше про коханого Лілії дізнаєшся у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Новини по темі