MELOVIN розповів про свою розмову з Філіпом Кіркоровим на «Євробаченні»

Дізнайтеся, що казали артисти один одному

Поділитися:

Костю, вітаємо. Ми з тобою бачимося вперше після не дуже вдалого виступу на «Євробаченні». Чи загоїлися рани?

- Я сидів у гримерці і плакав.  А потім одразу піднімаю свою команду, ми йдемо пити шампанське і вітати одне одного з тим, що ми це зробили. Я дуже переймався за той момент, коли я прилечу до України і всі будуть тицяти пальцями, казати: «Це MELOVIN. Він зайняв сімнадцяте місце». Але такого не було. Коли ти летиш у літаку, і всі стюарди вітають тебе з перемогою для України - це круто. І ти розумієш, що тобі лише двадцять один рік, а ти вже таке робиш!

За лаштунками ти бачився з Філіпом Кіркоровим. Що він тобі сказав з приводу твого виступу? Він хвалив, сварив чи просто повз пройшов?

- Ні, йому це сподобалось. У нас була така мініатюра, коли я не підходив, і він так само робив. Потім я стояв на вулиці, і він також виходив, побачив мене і зробив перший крок. Я ж не геть погана людина, я так само зробив крок вперед. Ми привіталися з ним, він сказав: "У вас дуже гарна пісня, класна постановка  в цьому році". Це було приємно,але є якісь свої нюанси. Знаєш, що було приємно? Коли підходить Жан-Поль Готьє, і каже дві речі. Спершу він запитав, чи це у мене лінза, чи око. А потім  він сказав, що мій підйом з роялю - це було повстання, це було круто, неперевершено. І ти розумієш, що журі «Євробачення» ніколи не прийдуть до тебе на концерт, а Жан-Поль Готьє – мабуть, десь у Франції.

Сьогодні ти в журі конкурсу "Міс Львів". Позаочі подейкують, що тобі дівчата не дуже подобаються, а більше – хлопці. Як ти будеш "журити" дівчат?

 - У мене протягом п’яти років була дівчина. Це була така романтична історія, яку не хочеться пам'ятати. Але мені подобаються дівчата. Я завжди підтримую тих, хто любить, у кого є серце. Хтось любить хлопців, хтось - дівчат. І це дуже важливо!