Модні тенденції фарбування волосся зими 2019

Як фарбувати волосся взимку 2019
@tattivasilieva

Усе про головні відтінки кольору волосся у новому холодному сезоні.

Поділитися:

У певний період свого життя кожна жінка прагне змін та оновлення. Що може краще освіжити та подарувати гарний настрій, ніж нова зачіска? Ми підготували для вас добірку із найпопулярніших відтінків і технік фарбування волосся, які допоможуть відчути себе неповторною та особливою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний макіяж губ на зиму 2019

PINTURA 

Нова техніка фарбування волосся Pintura передбачена для хвилястого волосся і підкреслює красу кожного завитка. Під час процедури майстр не використовує фольгу, а вручну вимальовує кожен завиток. Для блондинок, брюнеток, русих або рудих колорист особисто підбирає відтінок фарби.

@lorealpro

AIR TOUCH ТА BABYLIGHTS 

Технологія Air Touch (дотик повітря) - одна із найтрендовіших у новому холодному сезоні. Вона пасує виключно блондинкам. В її основі - попелясто-срібний відтінок. Висвітлення волосся відбувається від коріння до кінчиків. 

@lorealpro

Техніка Babylights схожа на попередню за відтінком фарби, однак колір наноситься від середини довжини волосся. Перехід повинен бути максимально плавним. Правильне висвітлення волосся дозволяє візуально збільшити його об’єм навіть без додаткового вкладання. 

@lorealpro

МЕДОВО-ЗОЛОТИЙ БЛОНД 

Це чудова альтернатива для платинових блондинок, котрі прагнуть змін. Для досягнення медово-золотого блонду вам достатньо просто затонувати волосся. Результат буде чарівним!

@tanyaprentkovych

ПЛАТИНОВИЙ БЛОНД

Взимку 2019-го не поступається новинкам класика - ідеальний платиновий блонд. Так, ми всі знаємо наскільки важко підтримувати цей відтінок, проте його краса безсумнівно цього варта. Холодний сріблясто-білий відтінок волосся зачаровує своєю жіночністю та елегантністю. 

РОЖЕВЕ ЗОЛОТО 

Такий відтінок блонду - на піку популярності взимку 2019-го. Спробуйте пофарбуватися повністю або ж додати трохи полуничного на кінці волосся. Зауважмо, що hair-тренд рожеве золото безсумнівно буде актуальним на початку цього року. 

@lorealhair

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як мати більш стрункий вигляд: 5 модних лайфхаків