"Мольфар" чи "Ловець снів": на якого героя серіалу ви схожі (тест)

Ви Мольфар чи Ловець снів: пройдіть опитування

Психологічний тест: ви "Ловець снів чи "Мольфар"?

Поділитися:

Оберіть варіанти характеристики, які вам ближчі до душі та дізнайтеся, на кого з героїв улюблених серіалів ви найбільше схожі.

poll_content_1000

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: як ви закохуєтеся

Мольфар чи Ловець снів

Варіант 1. Ви — Мольфар! Ви можете бачити більше, ніж інші. Ви емпатичні, маєте гарну інтуїцію, яка допомагає вам у спілкуванні з іншими людьми. Ви людина, до якої хочеться звернутися за порадою чи допомогою. Мольфар є тим, хто дає можливість виходити за межі звичайного сприйняття, застосовуючи свої надприродні здібності. Для вас важливий особистий вибір та відповідальність за власну долю. Дивіться улюблений серіал "Мольфар" у будні о 13:00 на телеканалі "1+1 Україна". Нові історії героїв дозволять поглянути на життєві проблеми та людські стосунки під новим кутом. 

Варіант 2. Ви — Ловець снів! Ви легко знаходите відповіді на складні питання та зчитуєте людей. Вас неможливо обманути. Вам подобається вчитися новому і досліджувати світ. Дивіться нові серії "Ловця снів" з понеділка по п'ятницю о 15:00 на телеканалі "1+1 Україна". Головний герой Назар Лютий виступає посередником між світом снів та реальним життям, допомагаючи розшифрувати сенс снів, розв'язати проблеми та переглянути своє світосприйняття.

Новини по темі