Не пропустіть: де та коли дивитися новий випуск "Пісні мого життя"

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Де та коли дивитися проєкт "Пісня мого життя"

Дізнайтеся, які ексклюзивні та зворушливі історії відомих людей заховані під піснями у проєкті "Пісня мого життя".

Поділитися:

Щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” дивіться новий проєкт під назвою Пісня мого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим особлива “Пісня мого життя”: розповіли герої проєкту MELOVIN, Наталка Денисенко, Ксенія Мішина

За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гості та телеглядачі будуть намагатися відгадати, чия історія захована під загаданою піснею. Зірки розкажуть ексклюзивні та зворушливі подробиці свого життя, які ніхто ніколи не чув до цього моменту, поділяться болем, радістю, перемогами та падіннями. А кожен глядач зможе знайти підтримку і пригадати пісню, яка стала саундтреком його власного життя.

Ведучою проєкту стала Катерина Осадча, яка від початку повномасштабного вторгнення займається пошуком зниклих українців. Які пісні загадають гості цього разу — вгадуйте разом із ними!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

“Про війну варто співати, якщо в піснях є сенс”: військовий Михайло Діанов за лаштунками проєкту “Пісня мого життя” про улюблену музику та власний гурт (ексклюзив)

KOLA зворушила до сліз ведучу "Пісні мого життя" історією про бабусю

"Коли доньки голодували, старша знаходила їжу", — Наталія Могилевська розповіла про прийомних доньок у проєкті "Пісня мого життя"

“Це мене зламало всередині, адже я не знала, як вилікувати розбите серце”: телеведуча Валентина Хамайко у проєкті “Пісня мого життя” на “1+1 Україна” розповіла про втрату зведеного сина

Новини по темі