Здавалося б, створити святковий стіл зовсім просто: трохи тістечок, різних солодощів, різнокольорових кульок. Однак, якось це одноманітно. Як швидко і легко зробити креманку для десерту, наприклад, із шоколаду?

Для цього вам знадобиться маленька надувна кулька.

  1. Занурюємо її у розтоплений шоколад до половини. Шоколад має бути не занадто гарячим, адже кулька може луснути.
  2. На тарілку викладаємо майбутню ніжку креманки – велику краплю шоколаду.
  3. З'єднуємо обидві частини та ставимо у морозильну камеру на 10 хвилин.
  4. Після того, як шоколад застигне, кульку можна просто проколоти голкою. Шоколадна креманка готова!

Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".