Багато століть ця страва виходила дуже прісною, а потім, у середині 18 століття, рецепт було перероблено у графстві Йоркшир. Вийшла неймовірна смакота, яка гідна королівського столу.

Руслан Сенічкін поділився своїми головними секретами приготування пухкого і ніжного пудингу.

Інгредієнти для приготування:

Борошно – 200 г.;

Яйце – 4 шт.;

Молоко – 200 г.;

Олія – 100 г.;

Всі ці продукти потрібно змішати – це робиться легко, але потрібно знати декілька секретних технологій. Пудинги запікаються всього за 15 хвилин (духовка повинна бути прогріта до 190 градусів).

Руслан Сенічкін пропонує експериментувати з начинками до пудингу. Улюблений варіант ведучого: несолодкий йогурт або нежирна сметана з кропом та шматок червоної риби.

Подробиці дивіться у програмі "Сніданок з 1+1" онлайн: