Вікторія Бекхем назвала два тренди, які вважає неприпустимими

Вікторія Бекхем назвала два тренди, які вважає неприпустимими | Модні тенденції | 1+1
Фото: Getty Images

Дизайнерка помітила, що ними захопилися всі.

Поділитися:

Ім'я Вікторії Бекхем є одним із найгучніших у модній індустрії. Її називають іконою стилю і часто намагаються наслідувати. Нещодавно зірка завітала на популярне американське ток-шоу з Еллен Дедженерес, де розповіла більше про власний смак і бачення моди. 

На запитання ведучої про тренди, які вона не готова прийняти, Вікторія відповіла: «Кроп-топи та куці піджаки. Помічаю, як багато людей активно носять їх, і, чесно, не можу на це дивитися. Вони намагаються показати себе у всій красі й не розуміють, що потрібно демонструвати сексуальність зовсім по-іншому».

Справді, колекції бренду Victoria Beckham є втіленням класики, вишуканості й комфорту. В них точно не знайдеться відвертих топів або приталених силуетів, адже Вікторія підкреслює жіночу сексуальність за допомогою правильного крою, насичених відтінків і трендових принтів. 

Фото: Getty Images

Нагадуємо, нещодавно дизайнерка вирішила спробувати свої сили й у сфері beauty. Бекхем вже встигла представила першу колекцію косметики.

«Моя косметика не зробить тебе молодшою. Я не буду обманювати своїх клієнтів і запевняти, що за допомогою тональної основи вони позбудуться зморшок. Це повна нісенітниця! Хочу, аби за допомогою косметики жінки виражали індивідуальність, підкреслювали свої переваги, а також щодня називали себе найкрасивішими», — прокоментувала бізнесвумен. 

Більше про секрети краси відомої дизайнерки дізнавайся у відео: 

Ще кілька новин про Вікторію Бекхем: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

 

Новини по темі