Зимовий гардероб: 7 речей, які повинні бути у кожної дівчини

Андре Тан розповів, які трендові речі мають бути в арсеналі кожної модниці.

Поділитися:

Незалежно від пори року кожна жінка може виглядати стильно та звабливо. Все, що для цього потрібно, – це підкреслювати свої принади та доповнювати образ трендовими речами.

Чорна сукня: 5 образів на всі випадки життяІснують речі, які ніколи не вийдуть із моди, наприклад, маленька чорна сукня. Доповнивши її різними аксесуарами, можна створити класичний, романтичний, повсякденнний і навіть спортивний образи.

Відомий український дизайнер розповів про базові речі у гардеробі модниць. Модний експерт радить мати чорний гольф, легінси класичних кольорів чи з деніму, білу сорочку, сукню чи спідницю на запах, а також стильний комбінезон як альтернативу вечірнім убранням.

Ці речі можна комбінувати між собою та створити на їх основі трендовий капсульний гардероб.

Андре Тан також виділив 7 модних трендів зими, які зроблять вас зіркою, де б ви не були: на роботі, в кіно, на побаченні чи світському заході.

ПАЛЬТО В КЛІТИНКУ

Експерт радить мати тепле універсальне пальто в клітинку.

Можете експериментувати з фасонами верхнього одягу: актуальними будуть як oversize-моделі, так і пальто приталеного силуету.

ШТАНИ-КЛЬОШ

Цей фасон штанів особливо пасуватиме високим дівчатам. Найкраще одягати їх з коротким зимовим взяттям на підборах чи масивній підошві.

БІЛИЙ КОСТЮМ

Фотографія: Andre Tan

Чуттєвий і разом з цим ніжний варіант на всі випадки життя. Якщо підібрати правильні прикраси та хустинки, зі стриманого офісного вбрання білий костюм може перетворитися на витончений та романтичний варіант для побачення.

СПІДНИЦЯ-ОЛІВЕЦЬ

Спідниця такого фасону підкреслює принади і звабливі вигини жіночої фігури. Висока талія та міді-довжина спідниці приховає всі недоліки.

ОБ'ЄМНИЙ ТОП

Не варто ховати всі літні речі на антресоль та з сумом в очах чекати теплої пори. Будьте сміливими – експериментуйте і комбінуйте. Широкий топ можна поєднати з об’ємними светрами. Більш того, він чудово пасує до спідниць та штанів кльош.

ЧЕРВОНА СУКНЯ З ВОЛАНАМИ В ІСПАНСЬКОМУ СТИЛІ

Фотографія: Andre Tan

Андре Тан впевнений, що сукні з воланами залишатимуться актуальними весною та літом.

Зараз сукню можна комбінувати із м’якими широкими светрами та взуттям на масивній підошві.

ВЗУТТЯ НА МАСИВНІЙ ПІДОШВІ

Універсальний варіант для зими – взуття на масивній підошві. Воно надзвичайно комфортне, краще захищає від холоду та виграшно виглядає у поєднанні як із легкими сукнями, так і з джинсами чи штанями.

Читайте також: Які модні шарфи треба носити