Зірки 1+1 відкрили благодійну Карусель мрій у Києві

Зірки 1+1 відкрили благодійну Карусель мрій у Києві

Проект «Здійсни мрію» провів благодійну акцію в підтримку дитячих бажань.

Поділитися:

Днями в Україні вперше з’явилися Каруселі мрій — інсталяції, які допоможуть дітям вчитися мріяти без меж! Завдяки благодійному проєкту 1+1 media «Здійсни мрію» та компанією Епіцентр Каруселі мрій запрацювали одночасно у п’яти містах — у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі та Львові. І будуть кружляти до квітня місяця 2020 року.

В Києві ведучими відкриття благодійної Каруселі стали — Лідія Таран (ТСН) та Олексій Душка («Їмо за 100»). Також на захід, щоб провести діткам Урок мрій та розповісти про власні дитячі мрії прийшли ведучі «Сніданку з 1+1»Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв, ведучий «ТСН. Ранок» Святослав Гринчук, куратор проекту «Здійсни мрію» Олександра Лобода, хореограф шоу «Танці з зірками» Дмитро Дікусар, юна співачка, суперфіналістка «Голос. Діти» Анастасія Багінська, відомий блогер Євген Білозеров і телеведуча Роза Аль-Намрі.

«Це лише перший крок. Під час відкриття Каруселей ми провели Урок мрій і тепер маленькі відвідувачі будуть п'ять місяців малювати свої фантазії. Весь цей час вони зможуть прикріплювати їх до Каруселі. А щомісяця команда Епіцентру вибиратиме найкращу мрію у кожному місті і втілюватиме її у життя», — розповідає куратор благодійного проєкту Лідія Таран.

На відкриття каруселі приїхали і маленькі пацієнти лікарні ОХМАТДИТ, учні Школи Супергероїв. Із ними зірки поділилися лайфхаками, як досягати бажаного. За безмежні мрії юним гостям вручали подарунки. Також виступали танцювальні колективи. На завершення дітлахи намалювали свої мрії та прикріпили їх до триметрової Каруселі — вона майже повністю була завішена ілюстраціями дитячих бажань. А запрошені зірки розповіли про власні дитячі мрії.

«Коли зрозумів, що люблю танці і це моє, у мене з’явилась мрія — стати найкращим в цьому. Не знаю чи став, але прагнув завжди. Ви повинні починати мріяти, як тільки розплющуєте очі зранку. Треба собі у думках дозволити мріяти, сказати — все можливо. А ще потрібно хотіти і вірити. Тоді є всі шанси», — поділився фіналіст «Танців з зірками» Дмитро Дікусар.

«Я мріяв стати космонавтом. Всі хлопці у моєму віці мріяли бути чи пожежниками, чи поліцейськими, чи космонавтами. Я обрав третє, адже жив з мамою і в нас не було можливості поїхати за кордон, а так хотілося побачити світ! І зрозуміти, що там за межами нашої планети. А зараз я мрію, щоб мій син і взагалі всі діти жили у екологічно чистій країні. Тому постійно пропагую сортування сміття», — розповів відомий відеоблогер Євген Білозеров.

Зі свого боку, ведучий ТСН.Ранок Святослав Гринчук поділився, що мріяв про друкарську машинку:

«Не знаю чому, але я собі вигадав що це круто. Тоді я був у 2-му чи 3-му класі. Я протягом року батькам постійно про це говорив, Святому Миколаю в листі писав. Але ніякої друкарської машинки мені не подарували. Проте цей фатум мене наздогнав — друкувати тексти у великій кількості мені доводиться сьогодні на роботі. Так що, можна сказати, мрія здійснилася».

«Я хотів бути ведучим «Поле чудес». Це ще до Леоніда Якубовича було і там постійно змінювалися ведучі. Я дивився на них і думав, що я зможу краще! І реально збирався їхати на це шоу. Але ж не знав, чи далеко це. А батьки зі мною не сперечалися і не говорили мені, що це безглузда ідея. Вони підігравали і казали, що ми обов’язково поїдемо, але ж спочатку уроки, домашнє завдання, підготуватися треба», —  розповів Олексій Душка.

Запрошені на захід зірки зазначили, що мрії завжди допомагали їм у житті і зауважили, що вчити сучасних дітей фантазувати дуже важливо. Адже в нашому сучасному світі батьки часто забувають, як важливо говорити з дітьми про їхні мрії, вчити, що великих цілей досягають ті, хто мріють без меж.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі