“Поки не буде в голові українське — не буде цілісної України в принципі”, — Андрій Ісаєнко про негативний вплив російського контенту

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Андрій Ісаєнко про негативний вплив російського контенту — ексклюзив

За лаштунками зйомок проєкту “Пісня мого життя” розпитали актора Андрія Ісаєнка про український кінематограф та негативний вплив російського контенту.

Поділитися:

У неділю, 3 березня, о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” – прем’єра проєкту Пісня мого життя, який є адаптацією популярного розважального шоу Фінляндії Song Of My Life. Ведучою проєкту стала Катерина Осадча. Редакція сайту 1+1 побувала за лаштунками зйомок, які проходили в столичному закладі, та поспілкувалася з героями програми. Одним з учасників проєкту став відомий актор, зірка серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” Андрій Ісаєнко.

Коли війна почалась у багатьох акторів були сумніви, чи вдасться взагалі ще попрацювати. Але сьогодні бачимо, що український кінематограф розвивається попри складні умови. А які думки були у вас на початку? 

Я вірив до останнього, що буде кіно та буде культура. Нікуди це не дінеться. Все одно буде працювати, розвиватись, тому що культура — це невіддільна частина нації. Ми маємо робити все, аби був український контент і було на що подивитись українському глядачеві, щоб були саме українські історії.

Як, на вашу думку, можна боротися з тим, що деякі люди продовжують дивитися/слухати російське?

Як з цим боротися, я не знаю. Але це дуже погано. Це впливає на культуру, на свідомість людей. На жаль, деякі люди не усвідомлюють, що поки не буде в голові українське — не буде цілісної України в принципі. Поки ми не будемо зосереджуватись на українському продукті, не станемо його споживачами — не буде і відповідного розвитку. Чим більше буде слухачів музики, читачів книжок або глядачів фільмів, тим більше буде створюватись якісного і класного українського контенту. З цим боротися треба дуже серйозно. Необхідно тлумачити нашій молоді й багатьом іншим людям, що не треба слухати вороже. 

Якби ви могли змінити одну річ в українській кіноіндустрії, що б це було?

Рівень відповідальності й відвертості проєктів. 

Чому такі музичні проєкти, як “Пісня мого життя”, є важливими в сучасних реаліях?

Пісня завжди допомагала мені зосередитись і сприяла виплеску особистих емоцій, що накопичились. Це необхідне розвантаження для кожної людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Про війну варто співати, якщо в піснях є сенс”: військовий Михайло Діанов за лаштунками проєкту “Пісня мого життя” про улюблену музику та власний гурт (ексклюзив)

Не пропустіть прем’єру проєкту “Пісня мого життя” вже 3 березня, о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна”! Нові випуски виходитимуть щонеділі о 21:00.

Новини по темі