"Нам тут жити": де та коли дивитися концерт "Океану Ельзи" до Дня Незалежності

Концерт Океан Ельзи "Нам тут жити"
Де та коли дивитися концерт Океану Ельзи "Нам тут жити"

Не пропустіть благодійний концерт гурту Океан Ельзи до Дня Незалежності України "Нам тут жити"!

Поделиться:

До Дня Незалежності телеканал "1+1 Україна" покаже благодійний концерт гурту Океан Ельзи "Нам тут жити", який було відзнято в межах спільної кампанії "Нам тут жити" фонду компетентної допомоги армії “Повернись живим”, 1+1 media та Київстар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шлях до справжньої незалежності не буває легким", — Святослав Вакарчук розповів про благодійний концерт "Океан Ельзи" до Дня Незалежності (ексклюзив)

Де та коли дивитися концерт "Нам тут жити"

Показ благодійного концерту гурту Океан Ельзи відбудеться 23 серпня о 22:00 на телеканалі "1+1 Україна". Ефір також буде доступний на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.

Де дивитися концерт Океану Ельзи "Нам тут жити"

Що чекає на глядачів

Охочі зможуть почути хіти вільної України "Без бою", "Місто Марії", "Човен", "Коли ми двоє" в дуеті з талановитою співачкою KOLA та багато інших. Гостями концерту стали військові ЗСУ, сапери та поранені бійці, які наразі проходять лікування, волонтери та представники Superhumans Center. Телеглядачі побачать історії справжніх героїв, які боронять нашу державу від ворога та розміновують територію України після тимчасової окупації.

Перша історія пролунає про дівчину з позивним “Панда”, яка у 21 рік стала Командиром інженерно-саперного взводу і керує ротою розмінувальників. До того ж під час концерту глядачі дізнаються подробиці про 32-річного командира з позивним "Сімба", який вважає своїх побратимів родиною, відчуває відповідальність перед їхніми батьками.

Не пропустіть благодійний концерт гурту Океан Ельзи "Нам тут жити" 23 серпня о 22:00 на телеканалі "1+1 Україна"!

Новости по теме