“Цього року Різдво набуває ще більшої значущості та сили”: режисерка Катя Царик розповіла, яким буде проєкт “Різдво. Ти не один”

Режисерка проєкту "Різдво. Ти не один" Катя Царик поділилася деталями святкового вечору.

Поделиться:

Цього Святвечора, 24 грудня, о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на глядачів чекає особлива святкова прем’єра проєкту "Різдво. Ти не один”.

Щороку найважливіші свята українці завжди зустрічають у компанії “1+1 Україна”. Цьогорічний Святвечір не стане виключенням і глядачі матимуть змогу провести його у компанії улюблених ведучих та українських артистів.

Різдво

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “1+1 Україна” готує прем’єру святкового проєкту “Різдво. Ти не один”

Очолить знімальну групу проєкту “Різдво. Ти не один” відома кінорежисерка та режисерка-постановниця музичних премій, сценаристка та кліпмейкерка Катя Царик. За словами Каті, коли до неї звернувся керівник департаменту “Big Brave Events” Володимир Завадюк із пропозицією взяти участь у проєкті, не вагалась ані секунди.

Я давно хотіла попрацювати з командою 1+1 media, адже місія, яку несе телеканал, мені дуже імпонує. А Різдво для мене - особливе свято. Я виросла у Львові, у всіх традиціях. Святвечір - це щось настільки світле, тепле і кохане, що це вже навіть не просто робота, а задоволення. Цього року Різдво набуває ще більшої значущості та сили, тому що війна в країні триває. Ми повертаємось до того, як це було колись. Наші традиції залишаються незмінними, вони передаються нам з покоління в покоління і мета всіх українців  не губити їх, а нести далі. Це і є концепцією нашого свята, нашої події, нашого вечора на “1+1 Україна”, - відверто розповіла Катя.

Катерина Царик

Також режисерка розповіла про місію свята та про надзавдання, яке перед собою ставить команда.

“Україна дуже велика, і традиції на сході, на заході, на півдні, на півночі відрізняються. Ми хочемо розказати, що нас об’єднує, які традиції є важливими та чому приємно їх дотримуватись. Хочемо розказати, що колядки - це не просто пісні, це зашифровані коди, мантри, молитви, які обов’язково повинні звучати в ці дні. Ми маємо своє неповторне Різдво, яким ми дійсно можемо пишатися. Попереду новий рік, рік непростий і ми повинні просити у Бога сили йти далі й перемагати. Про все це буде наш вечір, який ми зараз з командою готуємо”, - відверто поділилась режисерка Катя Царик.

Різдво

Режисерка розповіла про роботу команди "1+1 Україна" над підготовкою "Різдво. Ти не один":

"Мені дуже подобається команда "1+1 Україна", налагоджений процес та те, що кожна людина тут на своєму місці. Усі шукають розв'язання питань, а не нав'язують більше проблем. Працюють у складних умовах з обмеженими можливостями для реалізації подібних вечорів, адже попри все це потрібно робити. Культура повинна жити. Кожен намагається робити все по максимуму, щоб подарувати цей теплий вечір людям".

Також Катя розповіла, які сюрпризи команда “1+1 Україна” готує для глядачів 24 грудня, в цей Святвечір.

Вечір буде насичений приємними зустрічами, гостями, розмовами, музичними номерами, артистами, які будуть поєднувати свої пісні з колядками. Все це буде в надзвичайному місці, в Соборі Софії Київської. Ну і головне, що фіналом вечора буде молитва, молитва за наших військових, які зараз боронять нашу країну, за людей, які повиїжджали, і ми чекаємо, і молимось, щоб вони повернулись, за українців, які залишаються на окупованих територіях та за всіх українців, які борються і для яких традиції і спадок мають значення”, - зазначила режисерка.

Різдво

Особливі гості, улюблені ведучі, колядки у сучасному музичному оформленні, сучасне переосмислення народних костюмів, українські артисти та 12 страв від найвідомішого кухаря країни чекають на вас 24 грудня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” у проєкті “Різдво. Ти не один”.

Над створенням проєкту працює команда Big Brave Events. Також подивитись святковий проєкт можна на телеканалі ТЕТ. Знайти телеканали “1+1 Україна” та ТЕТ можна на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.

Більше новин на сайті: https://1plus1.ua/