Діма Борисов показав свій заміський будинок та познайомив із родиною (фото)

Експерт реаліті «На ножах» вперше відкрив таємниці своєї оселі.

Поделиться:

Успішний ресторатор та експерт реаліті «На ножах» Дмитро Борисов запросив до себе в гості ведучу «Світського життя» Катерину Осадчу.

Він показав, як живе у заміському будинку, та запросив до святая святих - своєї кухні, котру ви бачили в рубриці «Обід за 200 грн» у програмі «Сніданок вихідний». Його дружина Олена Сапунова зізналася, що вміє смачно готувати, однак удома цією справою займається виключно коханий чоловік.

Родина Борисових має власних курей, карликову корову та город. Зі слів ресторатора: «Сезон довгий, а розсада, яка в нас у будинку, як бабуся навчала, з лютого вирощується. Ось помідори ми висадили у ґрунт, але їх можна вирощувати вдома навіть на підвіконні. Вдома можуть цілий рік і перці, і помідори вирощуватись. Головне – спеції, маємо декілька видів чебрецю, лимонний, наприклад. Він класно в салатиках лимончиком трохи віддає».

Глядачі познайомилася не тільки з коханою Дмитра, а й з його дітьми, зокрема, новонародженим сином Йосипом. Хрещеними хлопчика стали Андрій Дещиця та Катерина Ющенко. До речі, Олена вийшла на роботу вже на третій день після пологів.

Читайте також: Діма Борисов похрестив свою п’яту дитину

Борис та Олена працюють разом, але спільна робота аж ніяк не шкодить спільному життю. Їм вдалося віднайти формулу щасливих стосунків. Подружжя переконане, перед тим, як щось робити, важливо думати про свою другу половинку.

 

«Мені пощастило, я навіть не уявляв собі, що може бути така жінка – ідеальна для мене», - зізнався Дмитро.

 

Також ресторатор продемонстрував глядачам, як готує шашлик із яловичини, присмачений безалкогольним білим вином і спеціями, та перепілки, замариновані у шампанському.

Родзинкою зустрічі з Дімою Борисовим стали і його музичні таланти. Як виявилося, він вчився грати на кларнеті, саксофоні, фортепіано та сопілці.

Нагадаємо, що Дмитра Борисова ви бачите у фінальному випуску реаліті «На ножах» у неділю, 21 травня, о 10.00.