Головне на ранок 22 листопада: візит президентки Молдови та робота реєстру збитків

Новини на ранок 22 листопада: наважливіші події в Україні та світі - у Сніданку з 1+1

Головні новини на ранок 22 листопада у новій рубриці "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

У "Сніданку з 1+1"який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube, у рамках нової рубрики "Головне на ранок" розповіли про основні події, якими живе Україна та світ на сьогодні. 

1. Президент України Володимир Зеленський зустрівся з президенткою Молдови Маєю Санду. Президентка завітала до Києва із незапланованим візитом. Лідери держав обговорили безпеку держав, розширення експорту, європейську інтеграцію та інші питання. 

2. Компенсація завданих росією збитків запрацює у першому кварталі 2024 року. Компенсаційний фонд має наповнюватися коштом конфіскованих російських активів. Це близько 328 млрд євро. У створенні реєстру збитків беруть участь близько 43 країни та ЄС.

3. У Національному музеї історії України у Другій світовій війні відбувся закритий допрем’єрний показ документальної стрічки про війну режисера Алана Бадоєва та "1+1 Україна" "Довга доба". У створенні фільму взяли участь близько 12 тис. українців, уся стрічка створена зі знятих на телефон відео.

Байдена переконували, що Київ захоплять за тиждень! У Польщі вийшла в друк книга-сенсація: деталі у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Новости по теме