Ольга Фреймут і Діма Борисов повертаються в ресторани для повторної перевірки (відео)

Цієї неділі на телеканалі «1+1» покажуть фінальний випуск другого сезону реаліті.

Поделиться:

21 травня о 10:00 на телеканалі «1+1» телеглядачі дізнаються, як склалася доля найяскравіших учасників проекту. За час виходу проекту 20 закладів на межі краху отримали шанс повернути довіру відвідувачів і знову стати успішними. Ольга ФреймутОльга Фреймут з ​​командою експертів не тільки провела повний аналіз роботи ресторанів, але і постаралася допомогти власникам і колективам вирішити конфлікти між собою. Діма Борисов відкрив учасникам принципи ведення ресторанного бізнесу і поділився своїми кулінарними секретами.

У фінальному випуску команда «На ножах» повернеться до закладів, яким допомагала протягом двох сезонів, і дізнається, чи змогли їх власники зрозуміти свої помилки, перейняти досвід професіоналів і привести свої команди до успіху.

Так, в тернопільському ресторані «Фізкультура», який розмістився в будівлі фітнес-клубу, Ольга Фреймут залишила жуйки під столом, щоб дізнатися, наскільки уважно персонал ставиться до прибирання. Чи пройде заклад інспекцію телеведучої, глядачі дізнаються вже цієї неділі.

Перевтілення ресторану «Гудзон» в місті Черняхів Житомирської області стало одним з найдивовижніших за всі випуски проекту. Заклад іракця Хамеда і його дружини-українки Катерини в Будинку культури, у якого не було навіть вивіски, після роботи команди «На ножах-2» перетворився в сучасне смарт-кафе Food Club, де місцеві жителі можуть не тільки смачно поїсти, а й подивитися кіно, попрацювати або пограти з дітьми. Але чи вдалося власникам повернути довіру жителів і мера міста?

Одного з найсміливіших кухарів команда «На ножах» зустріла в місті Житомир, де шеф-кухар Іван створив 26 унікальних видів котлет, серед яких були навіть м'ятні і политі шоколадом страви. Цікаво, що під час перевірки експертами проекту помічниця шеф-кухаря Олена виявилася значно вправнішою і талановитіший за свого керівника та отримала підвищення. Це вразило самовпевненого Івана. Чи зміг власник навести лад у своєму колективі, і хто зараз керує кухнею ресторану «Котлета», покажуть у фінальному випуску.

Як склалася доля ресторанів після участі в реаліті «На ножах», і чи змогли власники повернути колишній успіх своїм закладам, дивіться у неділю, 21 травня, о 10.00.