Валентина Хамайко у проєкті “Пісня мого життя” розповіла, яка композиція допомагала їй чекати чоловіка з фронту

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Валентина Хамайко у проєкті “Пісня мого життя” розповіла, як чекала чоловіка з фронту

Ведуча “1+1 Україна” Валентина Хамайко поділилася піснею, яка підтримувала її, коли чоловік був на передовій.

Поделиться:

Сьогодні на телеканалі “1+1 Україна” глядачі змогли побачити 5 випуск проєкту “Пісня мого життя”, за правилами якого зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гостя програми Валентина Хамайко загадала пісню KOLA “Біля серця”, яка допомагала їй чекати чоловіка Андрія Оністрата з фронту.

“У серпні 2022 року мій чоловік пішов служити, а у вересні вийшла ця пісня, і вона постійно лунала в моїй голові. Слухаючи її, я вчилася приймати ситуацію з усвідомленням того, що зараз на війні двоє людей з моєї родини — чоловік та його старший син, і треба розуміти, що наслідки можуть бути різними. Ця пісня допомагала мені, я багато плакала під неї”, — поділилася переживаннями Валентина. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ганна Різатдінова у проєкті “Пісня мого життя” розповіла про перше невзаємне кохання та комплекси щодо зовнішності

Ведуча також розповіла про страшну втрату в її родині:

“Через рік чоловік був у Вугледарі разом із сином, а повернувся, на жаль, вже сам”

Зараз Андрій вже 4 місяці служить у Києві, і сім’я зіштовхнулася з проблемами адаптації до цивільного оточення:

“До мене прийшло усвідомлення, що навіть якщо військові повертаються, тут починається друга важка історія, коли вони намагаються адаптуватися до цивільного життя. Перший місяць для нас був дуже важким. Здавалося, що вся любов у мене в серці. Коли я дивилася на чоловіка, не розуміла, що з ним відбувається, і де та людина, яка йшла від мене 2 роки тому”. 

Валентина усвідомила, що чоловіку потрібна психологічна допомога, адже він пережив серйозну втрату. Коли пара вперше прийшла до психолога і той запитав у Андрія, що його турбує, чоловік відповів, що у нього немає жодних проблем. 

“Тоді я зламалася внутрішньо, бо я була шалено розгублена і не розуміла, як лікувати його скалічене серце”, — поділилася Валентина.

Утім, ведуча запевняє, що зараз уся родина працює над тим, щоб налагодити стосунки, і її чоловікові з кожним днем стає краще. 

Не пропускайте нові епізоди проєкту "Пісня мого життя" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов у проєкті “Пісня мого життя” розповів, як композиція Ірини Білик допомогла йому розпочати кар’єру на телебаченні

Новости по теме