Як підтримати дитяче здоров'я взимку: поради Валентини Хамайко (ексклюзив)

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Як підтримувати здоров'я взимку: секрети Валентини Хамайко

Ведуча "Сніданку з 1+1" Валентина Хамайко поділилася секретами підтримки здоров’я дітей взимку.

Поделиться:

Взимку за класикою п’ю і я і діти вітамін D в профілактичних дозах, куркуму, яку додаю в страви, або в капсулах, вітамін С і Омега 3. Це той мінімум, який позитивно впливає на імунну систему. Наступна важлива складова – це сон.

"Якщо не буде нормального сну, ніякі вітаміни не допоможуть".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати дитині взимку: Валентина Хамайко поділилася рецептами для малечі (ексклюзив)

Тому о 9 годині діти вже збираються лягати спати, кажу Михайлу і Мирославі віддавати мені свої мобільні телефони, щоб не було спокуси на ніч ще щось почитати. Це не стосується старшої Соломії – вона вже свідома і не робить цього, а у молодшого Андрійка ще немає свого телефону. Якщо бачу, що дитина починає хворіти, тоді забираю гаджети, щоб вона максимально спала. Сон лікує. Чим більше дитина спить, тим швидше дитина одужає.

Валентина Хамайко з дітьми

Також Валентина Хамайко розповіла, що вважає фізичну активність важливою для підтримки дитячого здоров'я:

"Ще дуже важливо активно проводити час на свіжому повітрі, навіть якщо нежить – це не привід сидіти вдома. Бо я з тих мам, які взимку не кутають дітей і якщо немає температури, то відпускаю дітей гуляти на вулицю. Тому така порада від мене – правильне харчування, фізична активність і підтримка вітамінами".

Для себе точно такі правила – сон, вітаміни і активність. Я в принципі дуже рідко хворію. Єдине, скажу свої спостереження останніх років – як кудись їду відпочивати, можу захворіти. Тоді організм розслабляється і може підчепити якісь віруси.

Ідеальний домашній бургер з яйцем! Простий рецепт від Валентини Хамайко у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна":

Новости по теме