Тімур Мірошниченко розповів цікаві подробиці Нацвідбору, які ви могли пропустити

ЖВЛ представляє
09:10
Будние

Нові подробиці Нацвідбору Євробачення — у рубриці «ЖВЛ представляє» з Тімуром Мірошниченко.

Поделиться:

У суботу, 3 лютого, очікується фінал Нацвідбору Євробачення-2024, ведучими якого стануть Тімур Мірошниченко, Юлія Саніна та Василь Байдак. У рубриці "ЖВЛ представляє" від "Сніданку з 1+1" ведучий Тімур Мірошниченко розповів, що напередодні відбору співак YAKTAK, який представлятиме пісню Lalala заявив, що купив права на семпл, які раніше брав у лізинг. Та невдовзі стало відомо про нові подробиці угоди.

Виявляється, співак заплатив польському виконавцю Winiarz, аби той видалив свою пісню зі схожим семплом з усіх інтернет-платформ. Це відбулося за умови повернення пісні поляка в мережу вже після конкурсу Євробачення.

Крім того, Тімур Мірошниченко розповів про атаку хейтерів на alyona alyona, яка цього року виступатиме у фіналі Нацвідбору в дуеті з Jerry Heil з піснею Teresa & Maria. Артистку звинуватили у нібито «пропаганді ожиріння». Реперка не підтримала закиди та відповіла: в активному робочому режимі інколи доводиться вживати фастфуд. Водночас вона поділилася, що пробує перейти на збалансоване, здорове харчування. Усім процесом буде ділитися у себе в соцмережах. 

Трансляція фіналу Нацвідбору розпочнеться о 17.30 у суботу 3 лютого. Подивитись її можна у застосунку Дія, де можна і проголосувати за конкурсантів, які вам сподобались. 

Порядок виступів учасників фіналу Нацвідбору Євробачення-2024

  1. YAKTAK — Lalala
  2. INGRET — Keeper
  3. NAZVA — Slavic English
  4. ANKA — Палала
  5. Drevo — Endless chain
  6. Alyona Alyona & Jerry Heil — Teresa & Maria
  7. MÉLOVIN — DREAMER
  8. SKYLERR — Time is running out
  9. Ziferblat — Place I Call Home
  10. YAGODY — Tsunamia
  11. NAHABA — GLASSS

Глядацькі фаворити Нацвідбору Євробачення-2024

За прогнозами букмекерів, лідирує пісня “Teresa & Maria”, яку виконає дует Alyona Alyona і Jerry Heil. На другому місці — MÉLOVIN з треком DREAMER

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко прокоментував скандали навколо пісень деяких учасників Нацвідбору на «Євробачення-2024»

Новости по теме