Перша серія «Села на мільйон» набрала понад мільйон переглядів

Перша серія комедії каналу 1+1 зібрала свій перший мільйон переглядів на YouTube.

Поділитися:

Глядачі високо оцінили відбірні жарти та близький кожному гумор серіалу «Село на мільйон». Комедія виробництва «1+1 Продакшн» отримала свій перший мільйон переглядів.

На офіційному каналі 1+1 на YouTube першу серію серіалу «Село на мільйон» переглянули 1 мільйон 17 тисяч разів.

Село на мільйон» – це яскрава, весела, жива історія, з прекрасним акторським ансамблем, історія про сільське життя, несподівану дружбу і неочікуване кохання. Ми дивилися першу серію всією знімальною групою, багато сміялися, і сподіваємося, що цей сімейний серіал принесе багато посмішок і до будинків глядачів. Буде весело! – коментує головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васільєва.

Користувачі соціальних мереж також позитивно сприйняли серіал. В коментарях вони активно обговорюють, у кого з героїв більше шансів отримати спадок в мільйон євро.

Підписники спільнот 1+1 у Facebook та ВКонтакте із задоволенням пофантазували, що б вони зробили, якби мали мільйон євро. Коментатори надзвичайно зворушили своїми ідеями.

Нагадаємо, комедія «Село на мільйон» на «1+1» стала найбільш рейтинговим серіалом осені. Прем'єра продемонструвала надзвичайно високі показники телеперегляду.

Дивіться нові серії «Село на мільйон» з понеділка по четвер о 21:00 на каналі 1+1.