Яким серіалам віддає перевагу ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Що подивитися: Руслан Сенічкін рекомендує серіали

Руслан Сенічкін поділився улюбленими серіалами.

Поділитися:

Ведучий "Сніданку з 1+1", що виходить з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна та на Youtube, Руслан Сенічкін розповів про свої улюблені жанри контенту та порекомендував серіал, який сподобається поціновувачам містики.

Нагадаємо, що в жовтні 2023 року на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ з’явилися добірки з популярним контентом 1+1 media, які доступні без авторизації та безоплатно абсолютно всім глядачам на будь-яких пристроях.

Ведучий «Сніданку з 1+1» на 1+1 Україна, Руслан Сенічкін, розповідає, що останнім часом більше віддає перевагу книгам, ніж фільмам чи серіалам. Проте, коли з’являється настрій для відеоконтенту, обирає щось документальне чи історичне, іноді наукове, фантастичне.

Серед останніх серіалів, які переглянув Руслан, він виділив «Секретні матеріали».

«Якщо ви любите містику та паранормальні явища, то рекомендую серіал “Секретні матеріали”, — говорить ведучий. — Події в серіалі розгортаються навколо спеціальних агентів ФБР, котрі працюють у відділі зі справами, що стосуються паранормальних і загадкових явищ».

До слова, на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ, ви можете переглянути добірки, сформовані з понад 2 000 годин улюблених продуктів телеканалів груп, серед яких, зокрема, «Сімейні мелодрами», «Життя відомих людей», «Панянка-селянка», «Богиня шопінгу», «Світ навиворіт», «Одруження наосліп», історичні проєкти. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька розповіла про свій улюблений жанр кіно

Крім цього, зʼявилися добірки, згруповані за жанрами: Драма+ пропонує кращі драми та мелодрами від 1+1, у категорії Команда+ на глядачів чекатимуть детективи та екшени власного виробництва телеканалу 2+2; Гумор+ повертатиме аудиторію до відмінних жартів та сатири у ситкомах ТЕТ та «плюсів»; Реаліті+ занурить глядачок у найцікавіші та найемоційніші шоу від ТЕТ та 1+1; в категорії Історія+ у захопливий світ таємниць та історичних фактів занурюватимуть документальні й пізнавальні проєкти 1+1 та 2+2; Містика+ відкриватиме доступ до серіалів і програм 1+1 та ТЕТ з навколомістичною тематикою.

Новини по темі