Соломія Вітвіцька розповіла про свій улюблений жанр кіно

Соломія Вітвіцька назвала свій улюблений жанр кіно

Ведуча ТСН і телемарафону «Єдині новини» поділилася останніми уподобаннями зі світу кіно, а також розповіла, яким жанрам віддає перевагу останнім часом.

Поділитися:

Як ви пам’ятаєте, в жовтні 2023 року на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ з’явилися добірки з популярним контентом 1+1 media, які доступні без авторизації та безоплатно абсолютно всім глядачам на будь-яких пристроях. Тож наступною своїми уподобаннями в контенті поділилася ведуча ТСН і телемарафону «Єдині новини» Соломія Вітвіцька, яка обирає фільми під настрій.

«Якщо говорити про жанри, то люблю жахи, але можу подивитися і романтичну комедію, якщо сподобається трейлер. Зазвичай обираю фільм під настрій, чого хочеться саме сьогодні, поплакати чи посміятися. Часто дивлюсь те, що на слуху, наприклад “Ранкове шоу”, але 3 сезон я ще не встигла переглянути», — коментує ведуча.

Соломія Вітвіцька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька розповіла про нове кохання, військову службу брата в ППО та російську пропаганду на телебаченні

Окрім цього, Соломія поділилася, яка кінокартина їй сподобалася з останніх — новий український серіал «Перші дні»:

«Нещодавно я подивилася, і раджу іншим, новий український серіал “Перші дні”. Там розповідається про перші дні повномасштабного вторгнення, і як під вибухи 24 лютого прокинулися різні люди та що вони пережили у той час. Взагалі хочеться, щоб NETFLIX частіше звертав увагу на українське кіно, щоб наших акторів запрошували, можливо, і у голлівудські проєкти. І дуже хочу, щоб у цього серіалу було багато переглядів і серед українців, і за кордоном».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хочу, щоб до людей з інвалідністю ставилися як до рівних", — ведуча Соломія Вітвіцька про власну благодійну діяльність, дитинство та особисте життя

Традиційно, знайти цікаві вам фільми чи серіали ви можете за допомогою жанрових добірок на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ. Серед яких доступні: Команда+ — на глядачів чекатимуть детективи та екшени власного виробництва телеканалу 2+2; Гумор+ підійме настрій аудиторії відмінними жартами та сатирою в ситкомах ТЕТ та «плюсів»; Реаліті+ занурить глядачок у найцікавіші та найемоційніші шоу від ТЕТ та 1+1; в категорії Історія+ в захопливий світ таємниць та історичних фактів занурюватимуть документальні й пізнавальні проєкти 1+1 та 2+2; Містика+ відкриватиме доступ до серіалів і програм 1+1 і ТЕТ з навколомістичною тематикою, а також добірка Драма+, що пропонує найвідоміші драми та мелодрами від 1+1.

Новини по темі