Христина Соловій заспівала саундтрек до анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня" у "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Мавка. Лісова пісня: Христина Соловій заспівала саундтрек у Сніданку з 1+1 (відео)

Співачка Христина Соловій виконала неймовірний саундтрек до анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня".

Поділитися:

1 січня о 20:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться всеукраїнська телепрем’єра найкасовішого українського анімаційного фільму за часів Незалежності “Мавка. Лісова пісня” виробництва студії Animagrad, FILM.UA Group. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На телеканалі “1+1 Україна” покажуть найуспішніший український анімаційний фільм “Мавка. Лісова пісня”, прокат якого відбувся у 148 країнах світу

Співачка Христина Соловій у студії "Сніданку з 1+1" виконала неймовірний саундтрек до анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня»", який цього року здобув безпрецедентний успіх за кордоном та встановив рекорд серед національних фільмів за касовими зборами та кількістю проданих квитків за часів Незалежності. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про найуспішніший український фільм "Мавка. Лісова пісня"

Христина Соловій розказала, про що для неї спів берегині лісу:

"Про перемогу світла над темрявою і добра над злом. Це наша перевага. У нас є любов, і це велика зброя, яка має велику силу".

Також співачка поділилась планами та цілями на 2024 рік:

"Я думаю, що цього року, як і минулого, я буду намагатись частіше їздити до військових з концертами. Минулого року у мене було близько 60 таких концертів. Немає нікого і нічого важливішого за нашу перемогу, тому мої мрії і побажання не будуть чимось іншим".

Христина Соловій заспівала саундтрек до анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня" у "Сніданку з 1+1", дивіться відео:

Новини по темі