Нова дівчина Позитива: що відомо про обраницю співака

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Нова дівчина Позитива: що відомо про обраницю співака
inst: positiff

Співак Олексій Завгородній під псевдонімом POZITIV відкрив завісу нових стосунків.

Поділитися:

POZITIV таки зустрічається з Юлією, з якою танцював у «Танцях з зірками». Олексій Завгородній вперше підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич. Чутки ширилися кілька років, а на питання про дівчину артист ретельно приховував правду.

Позитив

Втім, днями журналісти зняли співака разом з Юлією на концерті Артема Пивоварова. Майже одразу після цього знаменитості розставили всі крапки над ї, та опублікували у фотоблогу ніжне відео з поцілунками.

Позитив

Нова обраниця Позитива - Юлія Сахневич є хореографом і режисером-постановником першого танцювального спектаклю в Україні. Дівчина розпочала свій карʼєрний шлях з танцювальних талант-шоу, а згодом стала учасницею «Танців з зірками», де і познайомилась з Олексієм, якого призначили їй у пару.

Позитив

Та колег виконавця цей «камінг аут» не здивував, а навпаки повеселив. Зокрема, Надя Дорофєєва та Ірина Горова у коментарях пожартували: «А як же Мішель?», маючи на увазі співачку Мішель Андраде і нещодавні чутки про її заручини із Позитивом, які спровокувало жартівливе відео. Сама ж Андраде, а також Даша Астафʼєва і Анатолій Анатоліч в жартівливій манері поцікавились, а як же вони. Та Завгородній залишив усі ці жарти без відповіді і коментувати наживо журналістам свої нововизнані стосунки поки відмовляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі