Канал 1+1 запустив флешмоб проти булінгу та хейту під хештегом #красивасерцем

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Стартував флешмоб проти булінгу та хейту під хєштегом #красивасерцем

У соціальних мережах під хештегом #красивасерцем користувачі можуть ділитися своїми історіями булінгу, мобінгу, харасменту, сексизму та отримувати підтримку зірок та інших підписників, які пережили таке саме знущання.

Поділитися:

Канал 1+1 запустив флешмоб проти булінгу та хейту під хештегом #красивасерцем. Цей флешмоб вже підтримала солістка групи «Казка» Александра Зарицька. Вона заявила, що пісня «Красива серцем», яка є саундтреком до фільму «Моя улюблена Страшко» є маніфестом проти булінгу. У соцмережі співачка поділилася дописом, що неодноразово стикалася з булінгом. В дитинстві та на початку своєї кар'єри, Александра постійно отримувала у директ повідомлення про те, що вона товста, безголоса та бездарна. 

флешмоб протидії булінгу на телеканалі 1+1

Наразі флешмоб набирає обертів, до нього продовжують приєднуватися учасники та розповідати, як однолітки знущалися з їхніх речей, зросту, зачіски тощо. 

Ведуча програми «Твій день» Стася Ровінська також доєдналася до флешмобу та розказала, що у школі її цькували за зовнішній вигляд, ім'я, одяг. Їй навіть прийшлося перейти до іншої школи. 

флешмоб протидії булінгу на телеканалі 1+1

Єгор Гордеев, ведучій «Сніданок з 1+1», розказав, що пережив цькування у 5-6 класі, коли в нього сильно впав зір. Неля Шовкопляс розказала свою болісну історію з життя. Вона з 6-го класу була у складі пішохідної туристичної команди та брала участь у різноманітних змаганнях. Одного разу вона прийшла перед туристичним злетом та дізналася, що її немає у складі команди, тому що вчителька вирішила, що їй не можна брати участь у змаганнях. Вона вважала Нелю надзвичайно активною. Це дуже образило дівчинку. 

Булінг може відбуватися не тільки в шкільні роки, а й у старшому віці. Це дуже важко! Саме з такими проблемами зіштовхнеться головна героїня серіалу «Моя улюблена Страшко», який вже зовсім скоро вийде на телеканалі 1+1. 

Дивіться відео про флешмоб проти булінгу на телеканалі 1+1:

Новини по темі