Марк Цукерберг вдруге стане батьком (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Марк Цукерберг чекає на другу дитину
facebook.com/zuck

Засновник однієї з найпопулярніших соціальних мереж Марк Цукерберг та його дружина Прісцилла Чан чекають на другу дитину.

Поділитися:

Винахідник відомої соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг та його дружина Прісцилла очікують на другу дитину. Радісною звісткою американець поділився на своїй сторінці у соцмережі.

Читайте також: Актуальний інтернет: Чому Марк Цукерберг обрав Прісциллу Чан.

Прісцилла і я раді вам повідомити, що ми в очікуванні ще однієї дівчинки, - Марк на сторінці в Facebook.

Зірковий татусь зізнався, що вони не очікували на народження ще однієї донечки, оскільки попередні пологи були складними для його дружини. Проте тепер пара неймовірно щаслива і сподівається, що немовля народиться здоровим.

 Коли ми дізналися, що Прісцилла знову вагітна, перша наша надія була на те, що дитина буде здоровою. Моєю наступною надією було, що це буде дівчинка. Я не міг і подумати про більший подарунок, ніж сестра для Макс, - зазначив відомий американець.

Читайте також: Марк Цукерберг довірить доньку няньці-роботу (ВІДЕО).

Зауважимо, що подружжя вже виховує однорічну доньку Максиму, і тепер у неї з'явиться маленька сестра. Марк зазначив, що буде радий стати татом для ще однієї дівчинки, адже сам виріс в оточенні трьох сестер, які навчили його брати приклад з сильних і розумних жінок. Його дружина Прісцилла також зросла з двома сестрами, вони допомогли зрозуміти їй важливість сім'ї і турботи про інших людей.

Нагадаємо, нещодавно на сайті 1+1 написали, як захистити здоров'я майбутньої мами під час вагітності

Новини по темі