Олександр Авраменко назвав найкращий сайт для перевірки написання слів

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Найкращий сайт для перевірки написання слів (рекомендація Авраменка)
Unsplash

У "Сніданку з 1+1" Олександр Авраменко порадив онлайн словник для перевірки написання слів.

Поділитися:

Сучасні можливості дозволяють знайти будь-яку інформацію за лічені секунди. Це стосується й питання української мови: в інтернеті є вдосталь ресурсів для перевірки правильності написання слів. У  "Сніданку з 1+1"який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube, відомий мовознавець Олександр Авраменко порадив сайт, який є надійним та перевіреним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як запам'ятати наголоси: лайфхак від Олександра Авраменка у "Сніданку з 1+1"

Де перевіряти правильне написання слів

За запитом "словники України онлайн" однією із перших сторінок буде "Український мовно-інформаційний фонд". Саме цей сайт рекомендує мовознавець. На ньому просто можна перевірити всі відмінкові форми, а також написання множини, наголоси. Ресурс має такий вигляд:

Словник

У верхньому лівому куті ви можете ввести будь-яке слово, яке хочете перевірити, та отримати вичерпну інформацію про нього.

Дивіться "Сніданок з 1+1" з 6:30 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі