Падалко і Анатоліч зустрінуться з обдарованими дітьми

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Падалко і Анатоліч зустрінуться з обдарованими дітьми

Ведучі 1+1 познайомляться з унікальною малечею

Поділитися:

У суботу, 23 квітня, ведучі телеканалу 1+1 Марічка Падалко і Анатолій Анатоліч зустрінуться з обдарованими дітьми і дізнаються, яке майбутнє чекає на нашу країну, пише womo.com.ua. Ведуча ТСН і багатодітна мама Марічка Падалко не з чужих слів знає про унікальність сучасної малечі і мріє, аби юні таланти мали можливість для розвитку на Батьківщині.

Я дивлюся, як мій старший синочок Міша, якому 9 років, вже свідомо замислюється над вибором майбутньої професії, вивчає  в залежності від можливостей, чим краще займатися, який дохід можна отримати. І багато старших наших знайомих дітей вже у віці з 10 років планують своє майбутнє, і вони чітко знають, що і коли вони будуть додатково вивчати, до якого університету прагнуть, яка освіта і де цікава, - говорить Падалко.

Батько двох донечок Анатолій Анатоліч також вірить, що "завтра" нашої країни творитимуть справді особливі люди. І наголошує, що потрібно вже зараз надихати їх і підбадьорювати: "Важливо наших діток підтримувати, мотивувати, в жодному разі не докоряти за спроби зробити щось не звичайне. Адже, як ви знаєте, часто саме дивні люди і змінюють світ і роблять успішні відкриття. Це рух цивілізації та світу. Я думаю оці діти саме такі особливі", - пояснив ведучий програми Сніданок з 1+1 Анатолій Анатоліч. 

Новини по темі