"Шпиталь": де та коли дивитися нову медичну драму

Шпиталь
 Де та коли дивитися серіал Шпиталь

Дивіться серіал "Шпиталь" на "1+1 Україна".

Поділитися:

11 грудня на телеканалі "1+1 Україна" о 20:30 відбулась прем’єра нової медичної драми "Шпиталь". Це історія про лікарів без кордонів, які обʼєднаються в Україні, щоб рятувати життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спеціально для зйомок нового серіалу "Шпиталь" на "1+1 Україна" побудували павільйон у 453 квадратних метри

Шпиталь

Головні ролі у проєкті зіграли: Лілія Цвелікова, Олександра Епштейн, Ілля Пономаренко, Костянтин Октябрський, Сергій Кіяшко, Ігор Рубашкін та ведучий “Сніданку. Вихідний” Олександр Попов.

За сюжетом, у мальовничому містечку на кордоні з Польщею під час повномасштабного вторгнення росії в Україну, розгорнув роботу польовий шпиталь. Тут працюють разом українські лікарі, добровольці та висококваліфіковані спеціалісти з різних країн, таких як Ізраїль, Польща та Америка. Вони відмовилися від свого спокійного життя, щоб допомагати і рятувати життя тих, хто постраждав від військових дій. Кожен день у шпиталі — це складні кейси та надія на краще. Пацієнтами є як воїни, які героїчно боронять Україну, так і цивільні. Кожен з них має власну історію, нерідко засновану на реальних подіях. Поміж глухих звуків війни, шпиталь стає місцем, де народжуються нові життя, де у болісних обставинах може зародитися навіть кохання.

Шпиталь

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор серіалу “Шпиталь” на “1+1 Україна” Сергій Кияшко розповів, як вивозив доньку з окупованого Херсона

Дивіться український серіал "Шпиталь" з понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі "1+1 Україна". Перші серії вже доступні на сайті 1+1 за посиланням.

Новини по темі