Хто з акторів серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" знімався у "Шпиталі"

Шпиталь
Хто з акторів серіалу Жіночий лікар. Нове життя знімався у Шпиталі

Актори, які зіграли в обох українських серіалах "Жіночий лікар. Нове життя" та "Шпиталь"

Поділитися:

Цьогоріч на телеканалі "1+1 Україна показали два захопливих українських серіали по медичних працівників під час війни — медичну драму "Шпиталь" та "Жіночий лікар. Нове життя". 

Серіал "Шпиталь" — це історія про лікарів без кордонів, які обʼєднаються в Україні, щоб рятувати життя. У мальовничому містечку на кордоні з Польщею під час повномасштабного вторгнення росії в Україну, розгорнув роботу польовий шпиталь, де працюють разом українські лікарі, добровольці та висококваліфіковані спеціалісти з різних країн, таких як Ізраїль, Польща та Америка.

 "Жіночий лікар. Нове життя" — серіал, за яким стежила вся країна. Події розгортаються через деякий час після початку повномасштабного російського вторгнення у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України.

Хто з акторів серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" знімався  у серіалі "Шпиталь"

Олександра Епштейн 

Олександра зіграла у серіалі "Жіночий лікар. Нове життя" зіграла лікарку Марину Гуревич, яка спочатку займалась новоствореною програмою - "Банк сперми для військових та ВПО", а пізніше стала заступником директора центру.

У серіалі "Шпиталь" Олександра зіграла головну героїню — хірургиню Злату. Героїня досить стримана та позбавлена емоцій. Втім, до кінця сезону вона розкриється та трансформується. 

Олександра Епштейн

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗнайомтеся з героями серіалу "Шпиталь": актори про своїх персонажів

Таїсія Хвостова та Ярослав Шахторін

Таїсія Хвостова виконала роль медсестри Ліди в серіалі "Жіночий лікар. Нове життя", а Ярослав Шахторін грав медбрата Макса. Актори зіграли пару, що знала одне одного ще зі студентських років, а у серіалі почала будувати стосунки й врешті одружилась.

У серіалі "Шпиталь" Таїсія та Ярослав зіграли пацієнтів — молоду пару Таю та Кирила, що пережила окупацію в Ірпені. Обоє були контужені та мали проблеми зі здоров'ям. 

"Вперше грала героїню зі своїм же іменем і уже не вперше з чоловіком в кадрі", - прокоментувала Таїсія Хвостова свою роль у серіалі.

Шпиталь

Актори одружені й у реальному житті. Весілля планували ще у 2022 році, але через повномасштабне вторгнення рф на територію України, всі плани було скасовано. Але пара не хотіла відкладати шлюб, тому офіційний розпис відбувся 9 вересня 2022 року у Києві, а на першу річницю свого розпису актори вирішили справити весілля в колі друзів та близьких. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайомтеся з героями серіалу "Жіночий лікар. Нове життя"

Іван Жилюк

Іван Жилюк у серіалі "Жіночий лікар. Нове життя" зіграв одного з головних героїв — генетика - репродуктолога Віктора Романчука, який лікував пацієнток з безпліддям. Наприкінці серіалу стало відомо, що він зібрався служити. 

Шпиталь

У серіалі "Шпиталь" герой Івана Євген Онопрієнко за сюжетом — переселенець з Бучі, будівельник, який з донькою Соломійкою опинився у санаторії "Чорний Яр" після звільнення. Дівчинка проковтнула ключ, щоб потрапити в лікарню, і щоб не потрібно було повертатись назад у Бучу, де росіяни застрелили її маму. 

Новини по темі