Бабуся MONATIKa показала кумедні фото свого зіркового внука з дитинства

Популярний співак прокоментував світлини зі своєї першої фотосесії.

Поділитися:

MONATIK прийшов на кастинг до Юрія ГорбуноваУ програмі «Світське життя. Новорічний карнавал» на запрошення Каті Осадчої у студію завітала бабуся MONATIKa Лариса Петрівна.

Зауважимо, що раніше артист зізнався, що своїм успіхом він завдячує саме бабусі, яка є палкою прихильницею його творчості.

Спеціально для «Світське життя. Новорічний карнавал» Лариса Петрівна привезла з Луцька дитячі фотографії MONATIKa. Катя Осадча відзначила, що в дитинстві в артиста було довге волосся та пухкі щічки.

У дитинстві мене дражнили «Пусиком» через зріст і «Махнатиком» через довге волосся, – зізнався раніше MONATIK в ефірі «Голос. Діти 3».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK зізнався, який у нього зріст і як його дражнили в дитинстві

MONATIK у костюмі зайчика (другий справа на ліво)

Перша фотосесія MONATIKa в 90-х рр.

Лариса Петрівна зізналася, що серед улюблених страв MONATIKa – деруни та вареники. Проте бабуся зірки розповіла, що її внук не дуже перебірливий, тому їсть майже все, що вона готує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK обійшов Івана Дорна і став найкращим співаком року

Своєю чергою MONATIK зауважив, що він дуже сумує за бабусиним пюре. Адже смачнішої страви, за словами артиста, він у житті ще не їв.

Наприкінці свого візиту в «Світське життя. Новорічний карнавал» Лариса Петрівна подарувала Каті Осадчій шапочку, зв’язану власноруч.

Нагадаємо, що нещодавно бабусі «відірвалися» під відомій хіт MONATIK.