Ексклюзивно: чому Ілона Гвоздьова більше не братиме участь у шоу «Танці з зірками»

Танці з зірками
Ілона Гвоздьова про те, чому не буде брати участь у Танцях з зірками

Танцівниця Ілона Гвоздьова на презентації нового сезону шоу «Танці з зірками» пояснила, чому більше не буде брати участь у цьому проєкті.

Поділитися:

Танцівниця Ілона Гвоздьова, переможниця «Танців з зірками» 2018 року у парі з Ігорем Ласточкіним, вчора відвідала презентацію нового сезону цього шоу. Вона підтвердила інформацію, що вже не буде брати участь у проєкті, а також розповіла про причини цього складного для себе рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зустріч в метро стала фатальною і доленосною" — Ілона Гвоздьова та Іван Хомячук святкують річницю весілля!

Нагадаємо, раніше Ілона Гвоздьова опублікувала пост у соцмережах, в якому написала:

Ось і підійшла до завершення моя танцювальна історія довжиною в 4 роки! Прийшов час йти далі, відкривати нову себе, виходити за рамки танцівниці і шукати себе. Книгу «Танці з зірками» станцьовано.

На презентації нового сезону шоу «Танці з зірками», яка відбулася вчора, Ілона Гвоздьова підтвердила, що більше не буде брати в ньому участь. Хоча буде щиро вболівати за зірок і колег-танцівників і, звісно ж, спостерігати за ефірами. Ілона зазначила – дуже вдячна організаторам за шоу такого високого рівня, за яким вона буде дуже сумувати. Але прийшов час рухатися далі, шукати нові грані своєї особистості і приділити більше часу родині: чоловікові та дітям.

ГвоздьоваФОТО: Instagram/ilonagvozdeva

Ілона Гвоздьова говорить:

Було дуже непросто вирішити не брати участь у «Танцях з зірками», але зараз максимум я повинна дати дітям. Домінік ще зовсім маленький, а Рія пішла до 1 класу – їм потрібно дуже багато маминої уваги. Щастя в очах дитини, коли вона бачить маму на шкільній лінійці, а не десь по телевізору, безцінне.

У Ілони Гвоздьової, як уже згадувалося, двоє дітей: син Домінік, якому в жовтні виповниться 1 рік, та донька Валерія (її у сім’ї називають «Рія»), що цього року стала першокласницею.

ГвоздьоваФОТО: Instagram/ilonagvozdeva

Про цю подію Ілона розповідає:

1 Вересня пройшло навіть краще, ніж ми очікували. Наша доня давала дзвоник для 11-класників, і це було незабутньо. Я дуже нею пишаюся.

Дивіться, як Ілона Гвоздьова з Ігорем Ласточкіним танцювали квікстеп:

Прем’єра нового сезону «Танців з зірками» відбудеться вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Продаж квитків на ефіри та генеральні репетиції вже стартував. Щоб придбати квиток, натискайте на зображення.

Танці квитки

Новини по темі