"Зустріч в метро стала фатальною і доленосною" — Ілона Гвоздьова та Іван Хомячук святкують річницю весілля!

Ілона Гвоздьова з чоловіком святкують річницю з весілля: сім років у шлюбі!
Соцмережі Ілони Гвоздьової

Танцівниця та фіналістка шоу "Танці з зірками" поділилася зворушливими фотографіями з весільної фотосесії зі своїм чоловіком на честь річниці: пара вже сім років у шлюбі.

Поділитися:

Ілона Гвоздьова, яка в парі з Ігорем Ласточкіним виграла "Танці з зірками" в 2018 році, святкує зі своїм чоловіком річницю з весілля! Ілона поділилася ефектними фотографіями, зробленими на фотосесії два роки тому: вона в стильній біло-кремовій весільній сукні та з пишним, вишуканим букетом, а її чоловік в класичній білій сорочці та синьому приталеному костюмі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками на 1+1: українська фехтувальниця Ольга Харлан прийняла #танціззіркамиchallenge

Ілона та Іван познайомились 13 років тому, в київському метро, на ескалаторі. Вона — студентка четвертого курсу інституту, він — першого. Іван довго наважувався підійти до Ілони, але зрештою перед тим, як Гвоздьовій треба було виходити на потрібній зупинці, вони все ж почали розмову й пішли на каву. Там Ілона й сама не зрозуміла, як дала свій номер телефону. Цю зустріч зірка назвала доленосною та фатальною: з того моменту пара не розлучалась та святкують вже 7 років в шлюбі! В своєму дописі-привітанні танцівниця пише:

Рідний мій, люблю тебе просто так і назавжди, твоя дружина, коханка, подруга.

ФОТО: соцмережі Ілони Гвоздьової

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Танці з зірками» на 1+1: новою учасницею шоу стала співачка Євгенія Власова

В коментаріях танцівницю вже почали вітати зірки: співачка Дар'я Астаф'єва написала, що настільки розчулилася, що пустила сльозу.

Іван та Ілона разом виховують старшу донечку Валерію, якій зовсім скоро виповниться 6 років, та сина Домініка, якому ще нема року.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Новини по темі