Іраклі Макацарія розповів про найбільшу проблему у стосунках з жінками

Танці з зірками
Відверте інтерв'ю Іраклі Макацарії для Маші Єфросиніної
@maqatsa

Учасник Танців з зірками дав відверте інтерв’ю Маші Єфросиніній.

Поділитися:

На своєму YouTube-каналі ведуча Маша Єфросиніна публікує відверті інтерв’ю з українськими селебріті. Цього разу Маша прийняла екзамен на відвертість у відомого бізнесмена, учасника нового сезону Танців з зірками Іраклі Макацарії. Грузинський красень розповів про свої стосунки із жінками і відкрив таємницю, як можна завоювати його серце. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які м’язи! Іраклі Макацарія продемонстрував міцний прес

“Найсексуальніше в жінці - її інтелект. Я завжди говорив, що мене приваблюють сильні жінки. Важливішою за розум може бути тільки доброта людини. Навколо мене чимало красивих жінок, але я розумію, що не всі вони зі мною чесні, не всі показують себе справжніми. Це найбільша проблема 21 століття. Більшість жінок прагнуть наслідувати певний “стандарт” краси. А я неймовірно ціную природність!” - розповів Іраклі. 

Іраклі Макацарія зізнався, що ніколи не публікує селфі з подругами на своїх сторінках в соцмережах, хоча його обраницям цього хочеться: 

Коли дівчина говорить мені про таке, я розумію її намір. Вона хоче, щоб інші дівчата побачили це фото, позаздрили їй. Якщо я коли-небудь опублікую фото з дівчиною, яку тримаю за руку, і це не мій близький друг, у нас серйозні стосунки. 

В інтерв’ю для Маші Єфросиніної Іраклі Макацарія зробив сенсаційну заяву про те, що він закрита людина. До речі, саме участь у Танцях з зірками і сам танець допомагає Іраклі виразити свої емоції: 

“Я довірлива людина, але мені важко відкриватися людям і ділитися з ними своїми емоціями або переживаннями. Я вважаю себе холодною людиною, і всі дівчата, з якими у мене були стосунки, точно з цим погодяться. Навіть до своєї мами мені важко проявити ніжність на словах. Саме у танцях я знайшов спосіб “говорити”, тому вони стали для мене чимось емоційним і дуже важливим. Усе, що накопичилось, - любов, біль, хвилювання - я міг виразити за допомогою танцю”. 

Крім того, Іраклі Макацарія розповів, чи любить робити жінкам подарунки і зізнався, з якою проблемою найчастіше стикався у відносинах.

“Я не романтик. Я люблю робити жінкам подарунки, але завжди наголошую, що мені краще сказати, чого саме їй хочеться. Це ж так легко і до того ж чесно! Я розумію, що жінки хочуть романтики, проте по-іншому не можу. Я майже завжди у стосунках. Якщо вони не стають серйозними, я не вважаю, що проблема тільки у мені. У стосунках завжди є дві сторони. Найбільша проблема, з якою я стикаюся у стосунках доволі часто, - мені стає нудно. До прикладу, ми говоримо на якійсь теми, які мені не цікаві, і я починаю думати про щось інше. Це мене засмучує, і я не хочу обманювати ні себе, ні її”. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія демонструє ідеальну форму на відпочинку в Таїланді

Фото: @maqatsa

Новини по темі