Маленька червона машина «Твій день. Твоя мрія» у суперфіналі «Танці з зірками»: лікарі Інституту Амосова подякували українцям за участь у благодійній справі

Танці з зірками
Маленька червона машина Твій день. Твоя мрія стала спеціальною гостею суперфіналу Танці з зірками

Спеціальною гостею суперфіналу «Танці з зірками» стала маленька червона машина «Твій день. Твоя мрія».

Поділитися:

Італійська красуня ефектно заїхала на головний танцювальний майданчик країни у фіналі «Танці з зірками». За кермом були ведучі шоу «Твій день» Тімур Мірошниченко та Стася Ровінська. На паркеті їх гостинно зустрів Юрій Горбунов під гучні оплески глядачів.

«Ми вже зібрали більше 2 мільйонів 700 тисяч грн. Дякуємо українцям у благодійній справі «Твоя мрія», хто відгукнувся, хто не байдужий. Далі більше! Разом ми зцілюємо серця мам і немовлят!», — наголосив Тімур Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пройшов суперфінал шоу "Танці з зірками": переможці п'ятого сезону та найцікавіші моменти

«Кожен внесок — це ще один удар сердець новонародженої дитини та її мами. Чим більше зберемо – тим більше зможемо укомплектувати, обладнати і допомогти новому відділенню акушерської кардіології Інституту Амосова!», — додала Стася Ровінська.

Ровінськя та Мірошниченко фото

Спеціальними гостями у суперфіналі стали лікарі з Інституту Амосова — герої, які щодня своїми руками роблять дива в операційних — рятують мам та дітей з усієї України із важкими серцево-судинними патологіями. Це Сергій Сіромаха — головний лікар Інституту Амосова, та Юлія Давидова — завідувачка відділення акушерських проблем екстрагенiтальноï патологiї ПАГ.

лікарі Твоя мрія фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у фіналі (ВІДЕО)

«Для нас, лікарів, бути тут — це свято. Попри всю нашу втому, — ми з вами зараз, у недільний вечір, щоб сказати найголовніше — щиро дякуємо! Ми вражені! У вас на всіх велике добре серце! Розміром як оця машинка. Знайте, кожен з вас щодня допомагає нам рятувати життя. Разом ми сильніші. Бережіть себе! Будьте здорові!», — сказав Сергій Сіромаха.

Сіромаха Твоя мрія фото

«Ми вже 8 років робимо те, що більше ніхто не робить у цій країні – даємо можливість народити жінкам з найтяжчою патологією серця. Ми робимо все, щоб народжувались нові здорові українці і українки. Ваша підтримка дає нам сили працювати і рятувати життя! Дякуємо вам! Нехай ваші мрії здійснюються!», — сказала Юлія Давидова, яка є головним натхненником появи в Україні відділення «акушерська кардіологія».

 У 2013 році Інститут Амосова разом із Інститутом педіатрії, акушерства і гінекології започаткували унікальний проект.

твоя мрія фото

«Все починалося як співпраця двох інститутів, а потім, за підтримки академіка Василя Лазоришинця це вилилось у спільне відділення «акушерська кардіологія», що зараз надає допомогу жінкам з найтяжчими вадами серця з усіх регіонів України», — розповіла Юлія Давидова.

Зірки «Твій день» Ірина Ванникова та Володимир Рабчун разом з ведучою зіркового балкону Катериною Осадчою закликали глядачів брати участь у цій благодійній справі, робити ще внески на сайті mriya.1plus1.ua. Благодійна справа «Твоя мрія» триватиме до 15 грудня.

твоя мрія фото

Переможців – власника італійської червоної машини та інших подарунків – буде оголошено 17 грудня в прямому ефірі шоу «Твій день» на 1+1. Дивіться. Організатори – БФ «Крона» і «Твій день» не чекають, а вже на перші зібрані 2 млн грн купили та передали до акушерської кардіології в Інститут Амосова два німецькі реанімаційні бокси для немовлят Lifetherm, апарат для штучної вентиляції легенів та інше. Відділенню ще дуже необхідне інше медичне обладнання, тому збір коштів триває.

Новини по темі