Партнер MARUV із «Танців…» вийшов на паркет в образі головного героя «Матриці»

Танці з зірками
Партнер MARUV харизматичний JAY перевтілився в Нео з Матриці | Танці з зіркам | 1+1

Співачка та харизматичний JAY ефектно повернулися на шоу.

Поділитися:

Провокативні виступи співачки MARUV та спокусливого танцівника назавжди залишаться в історії «Танців з зірками». І хоча пара пішла з паркету зарано, в суперфіналі екс-учасники вирішили ще раз нагадати про себе — глядачам і суддям. 

Здивувати всіх справді вдалося. Скандальна MARUV влаштувала незабутнє шоу — поєднала футуристичну атмосферу кінофільму «Матриця» та… вуличний стиль. На сцену зірка вийшла на підборах, у спортивному костюмі та латексному капелюшку. В такому образі вона виконала свою нову пісню Don't Stop

А ось її партнер JAY ефектно з’явився в образі майбутнього — як герой Кіану Рівза на ім’я Нео. Щоправда, також у спортивних штанях. Вдягнений у довгий шкіряний плащ та вузькі окуляри він додав виступу MARUV трохи більше пристрасті. Побач це на власні очі:

Нагадаємо, що фінал «Танців з зірками» відкрила Настя Каменських. На головному паркеті країни вона виконала свій розпусний хіт, а учасники шоу охоче під нього танцювали. Як це було, дивися за посиланням

Також глядачів потішили запальні Michelle Andrade і Франсіско Гомес. Разом вони вразили звабливими па у прямому ефірі. Побачити їхній номер .

Більше про MARUV і JAY:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі