Суперфіналісти «Танців з зірками» запалили під всесвітньо відомий хіт Насті Каменських

Танці з зірками
Суперфіналісти «Танців з зірками» запалили під супровід Насті Каменських | 1+1
Фото: прес-служба NK

Багатообіцяючий початок.

Поділитися:

Звісно, всі очікували, що суперфінал «Танців з зірками» буде яскравим та вибуховим. Втім, перші секунди підтвердили здогадки остаточно – ефір справді буде дуже гарячим!

Річ у тім, що грандіозний вечір відкрила спокуслива NK. Співачка виконала свій хіт Elefantе, який місяць тому підірвав мережу. Пісня припала до душі як мексиканцям, так і американцям, адже трек включили у добірки Apple Music USA Shazam Recommends: The Best New Music («Шазам» рекомендує: Найкраща нова музика) разом із такими світовими зірками як Каньє Вест і Селена Гомес.

Також Каменських здивувала образом: шкіряна яскраво-рожева сукня з анімалістичним відтиском підкреслила витончену фігуру співачки, а масивне кольє-чокер, прикрашене головою тигра, стало родзинкою образу.

Ба більше, Настя показала коронні рухи та запросила за суддівський стіл друзів із кліпу…

І не тільки. За мить на паркет вийшли суперфіналісти проекту – Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар, Ксенія Мішина та Женя Кот, Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, які станцювали під всесвітньо відомий трек. 

До слова, Каменських побажала перемоги суперфіналістам та згадала власний дебют на паркеті. «Я пам'ятаю свій дебют у танцювальному шоу хвилювалася  так само, як і перед першим виходом на велику сцену. Латинська самба була моєю улюбленою. І це не збіг. Запальні ритми мене завжди вабили і надихали. І тепер мій трек «Elefante», в якому я поєднала латиноамериканські бити і мелодію української сопілки, підкорює Латинську Америку. Я бажаю перемоги кожній парі, але в певній мірі вони вже перемогли – адже вийшли у суперфінал», – зазначила артистка.

Отож дивись відео і переконуйся, що вийшло напрочуд енергійно та звабливо:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Новини по темі