Порівнюємо розкішні образи ведучої голдруму на «Танцях з зірками» Іванни Онуфрійчук (голосуємо за кращий)

Танці з зірками
Який образ Іванни Онуфрійчук на Танцях з зірками подобається більше? Голосування

Ведуча голдруму на «Танцях з зірками» Іванна Онуфрійчук продовжує вражати глядачів своїми ексклюзивними розкішними образами. Голосуємо за той, який подобається найбільше!

Поділитися:

Ведуча голдруму на «Танцях з зірками» Іванна Онуфрійчук кожного ефіру постає перед глядачами та учасниками у ексклюзивних та неповторних образах. Яка сукня з останніх ефірів найбільш розкішна та вишукана? Роздивляємося образи Іванни Онуфрійчук  та голосуємо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порівнюємо образи судді «Танців з зірками» Макса Чмерковського (голосуємо за кращий)

Золота сукня для золотого голдруму! У цьому образі від Domino Іванна Онуфрійчук яскраво сяяла на «Танцях з зірками».

Іванна Онуфрійчук

У вишуканій сукні від Ivan Frolov кольору екрю Іванна Онуфрійчук виглядала витончено та романтично у голдрумі «Танців з зірками». Образ телеведуча доповнила зачіскою з високо піднятим волоссям, що підкреслило розкішне декольте.

Сексуальна чорна шовкова сукня від Domino створила Іванні Онуфрійчук звабливий та водночас елегантний образ, який телеведуча доповнила драматичним макіяжем smoky eyes та укладкою з ефектом "мокрого" волосся. 

На останньому ефірі «Танців з зірками» Іванна Онуфрійчук буквально сяяла у світлі софітів голдруму. На ній була блискуча, всипана камінцями романтична сукня в оборках.

Голосуйте, який образ Іванни Онуфрійчук вам сподобався більше:

poll_content_790

Дивіться танець-відкриття на минулому ефірі "Вечір тріо" на "Танцях з зірками":

Новини по темі