На росії, аби вижити, у дворах палять «костри»: журналіст ТСН іронічно розповів, як замерзають росіяни

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Журналіст ТСН про колапс інфраструктури у російських містах

У проєкті «Шоу радикальних поглядів» кореспондент ТСН Іван Петричак розповів про колапс у містах росії.

Поділитися:

У містах росії настає колапс - зношена інфраструктура не витримує морозів і люди залишаються без опалення та води. Аби вижити розпалюють у дворах багаття.

Про це у новому випуску проєкту «Шоу радикальних поглядів» на Youtube-каналі ТСН розповів кореспондент ТСН Іван Петричак.

«У бога точно є почуття гумору. Бо ще не так давно (росіяни - ред.) цими ж своїми ротами посміхалися лише від однієї думки, що руйнують українську інфраструктуру просто посеред зими», зауважив Іван Петричак.

Лише у передмісті Москви мешканці сотень багатоквартирних будинків залишилися без опалення.

«Припускаю, росіянам було б легше переносити холод, якби першою вимерзла якась країна НАТО. Фінляндія, наприклад. Там цьогоріч зафіксовано рекорд холодів -42 за Цельсієм. Але про прорив труб там не чути. А от у Підмосков’ї вже 12 міст, де є проблеми з опаленням», каже кореспондент.

У російському Новосибірську понад 120 будинків без опалення. А в труби подають воду коричневого кольору. 

Замерзають і лікарні. Подекуди, онкохворі вимушені спати в одязі там під двома ковдрами - лід наростає навіть на вікнах.

«Напередодні “спєциальной воєнной операциї” на території чужої країни, росіянам варто було б провести “спеціальну житлово-комунальну операцію” на території своєї країни», зазначає Іван Петричак.

За даними російських урбаністів, зношеність труб там сягає 60-70%, подекуди всі 100%.

«Російські ракети руйнують і вбивають українців у власних домівках. А ті, у кого осель не лишилося мерзнуть і туляться по домівках родичів та знайомих. Катів та вбивць, як і їхні сім’ї - не шкода. До того ж холод, як кажуть деякі французькі аналітики, допомагає світлим думкам приходити в голову», резюмує Іван Петричак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти ТСН розібрали, як Янукович з командою паплюжили українську мову

З чим ще зіштовхнулися росіяни і чи змусили морози у домівці когось задуматися дивіться у проєкті «Шоу радикальних поглядів» на Youtube-каналі ТСН за посиланням https://bit.ly/48pEuM9.

Новини по темі