Руслана Писанка святкує День народження: цікаві факти про ведучу інфотеймент-шоу «Твій день»

Руслана Писанка святкує 56-річчя: що цікавого можна дізнатися про зірку (цікаві факти)
Facebook Руслана Писанка

Руслана Писанка сьогодні святкує День народження. Згадуємо цікаві факти про ведучу шоу «Твій день».

Поділитися:

Ведуча шоу «Твій день», актриса Руслана Писанка сьогодні святкує День народження – їй виповнилося 56 років. Згадуємо цікаві факти про улюблену ведучу мільйонів українців.

Писанка

Руслана Писанка родом зі столиці, закінчила театральний виш, факультет режисури та телебачення. В професійному житті вона пробувала себе у різних іпостасях: як актриса театру, кіно, режисер на телебаченні, телеведуча. Крім того, Писанка – вправна господиня, чудово готує. Свій кулінарний талант вона часто демонструє в інфотеймент-шоу «Твій день». Одного разу до студії шоу навіть завітав чоловік Руслани Ігор, разом з яким вона готувала вареники та солила огірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімейний обід: Руслана Писанка з чоловіком Ігорем ліпили вареники, солили огірки та відкрили секрет – хто в їхньому домі головний?

Творчий шлях Руслани Писанки

Одразу після закінчення університету Писанка зіграла в еротичній комедії «Кілька любовних історій» (1994 рік). У кіно найбільш відома ролями у стрічках «Москаль-чарівник», «Вогнем і мечем», «Таксі для ангела», «Чорна рада». За роль у фільмі «Москаль-чарівник» Руслану Писанку було нагороджено Державною пермією України імені Олександра Довженка, а за роботу над мінісеріалом «Чорна рада» – Орденом Святого Володимира.

Руслана ПисанкаФОТО: Instagram/pisankaruslana

Русана Писанка на телебаченні

Багато хто пам’ятає Руслану Писанку ще з дитинства, адже сама вона впродовж 7-ми років була найяскравішою ведучою прогнозу погоди на одному з телевізійних каналів. «Погоду від Руслани» вона веде і зараз у шоу «Твій день»:

Після знаменитого прогнозу погоди Руслана Писанка була ведучою ще декількох програм на різних каналах, після чого у неї була пауза у роботі на телебаченні на цілих 10 років. Повернулася на екрани Писанка влітку 2021 року, коли стала однією з ведучих нового інфотеймент-шоу «Твій день».

Руслана Писанка Твій день

Руслана Писанка брала участь у багатьох телешоу, зокрема і на 1+1. Разом зі своїм партнером Миколою Коваленком вона посіла 3-тє місце у перших українських «Танцях з зірками» у 2006 році.

Писанка ТанціФОТО: tabloid

2013 року Писанка знову з’явилася на 1+1: цього разу в якості учасниці шоу «Вишка», в якому зірки демонстрували свої здібності у стрибках у воду. Руслана Писанка посіла у шоу «Вишка» 5-те місце.

Писанка ВишкаФОТО: пресслужба 1+1

Цього року Руслана Писанка взяла участь у шоу «Маскарад», в якому ховалася за костюмом Гуски Господині. Саме цей персонаж мали відгадати останнім у фіналі і отримати за нього рекордних 50 балів, проте жодна команда мисливців не впоралася із завданням: Руслану Писанку ніхто не впізнав у Гусці Господині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана Писанка про роль Гуски Господині на шоу "Маскарад": "Всі чекали вау-ефект, і він відбувся"

Історія кохання Руслани Писанки

Зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим Руслана Писанка познайомилася у соціальній мережі. Про це Руслана розповіла «ЖВЛ».

Сталося знайомство у 2009 році, саме тоді, коли у Руслани була пауза в роботі. Ігор написав їй і запросив на чай. Про це Писанка згадує:

«Я відповіла, що якщо з кожним залицяльником буду пити чай, то мені потрібно буде випити Чорне море».

Але, напевно, відчула свою людину, тому що номер телефону все ж залишила Ігорю. І за 2 тижні зустрілася з ним на чай.

ПисанкаФОТО: Instagram/pisankaruslana

Ведуча згадує – на перше побачення запізнилася на цілих 5 годин. Це вона пояснила так:

«Я вам скажу чесно, що я забула, що в мене побачення. А коли згадала, то треба було в порядок себе привести».

Але Ігор все ж дочекався Руслану. На першому побаченні пара пішла у Софію Київську, де Руслана уважно спостерігала за новим знайомим і зробила висновок, що можна спробувати продовжити стосунки з ним. А через рік і чотири місяці пара одружилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана Писанка розказала, як познайомилася зі своїм чоловіком та показала заміський маєток

Писанка з чоловікомФОТО: Instagram/pisankaruslana

Коли Ігор прийшов на шоу «Твій день», Руслана зізналася:

«Я все життя до зустрічі з Ігорем була сильною, робила все сама. А зараз я розумію, що бути за чоловіком – це нормально, це кайф».

Руслана Писанка – це жінка, яка зламала безліч стереотипів і стала улюбленицею публіки, успішною у професії і коханні. Колеги з «Твого дня» говорять: для оптимістки та життєлюбки Руслани Писанки кожен день – найкращий день її життя.