"Я боялася працювати з малюками. Це велика відповідальність", — акторка серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Анастасія Цимбалару про найбільші страхи під час зйомок

Жіночий лікар. Нове життя
Анастасія Цимбалару розповіла про найбільші страхи під час зйомок серіалу Жіночий лікар. нове життя

Анастасія Цимбалару поділилась, що було найважче під час зйомок серіалу.

Поділитися:

Акторка Анастасія Цимбалару, яка виконує головну роль у серіалі "Жіночий лікар. Нове життя", що виходить з понеділка по четвер о 20:30 на “1+1 Україна”, розповіла про зйомки серіалу та поділилась фактами про себе під час знімального процесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я навчилася цінувати моменти", — Анастасія Цимбалару, виконавиця головної ролі у "Жіночий лікар. Нове життя", про особисте щастя та зйомки медичного серіалу на "1+1 Україна"

Акторка на своїй сторінці в інстаграм написала факти про себе під час знімального процесу «Жіночий лікар. Нове життя».  Як зізналась акторка, після перерви у півтора року їй було страшно заходити в зйомки. Анастасія боялася, що не буде в достатній акторській формі для виконання поставлених задач.

"Я боялася працювати з малюками. Це велика відповідальність, коли на знімальний майданчик приносили двотижневе немовля. Переживала, щоб йому не було дискомфортно, намагалася максимально полегшити його перебування на зйомках".

Анастасія Цимбалару розповіла, що всі операції відбувались максимально правдиво, а біля акторів завжди були консультанти, які допомагали вдосконалити процес зйомок. Не маючи професійної медичної освіти, актори намагались максимально передати всі емоції, переживання та почуття від подій, які відбувались на операційному столі чи між лікарями.

Дивіться нові серії “Жіночого лікаря.Нове життя” з понеділка по четвер о 20:30 на 1+1 Україна. 

Новини по темі