Пара не тільки в серіалі: актори «Жіночого лікаря. Нове життя» одружились

Жіночий лікар. Нове життя
Зірки серіалу «Жіночий лікар. Нове життя» одружились

Актори серіалу “Жіночий лікар.Нове життя” Таїсія Хвостова та Ярослав Шахторін одружились.

Поділитися:

Актори серіалуЖіночий лікар. Нове життя, над яким працює телеканал “1+1 Україна” спільно з FILM.UA, Таїсія Хвостова та Ярослав Шахторін одружились у День українського кіно. У перезавантаженні медичної драми актори зіграли закоханих. У серіалі Таїсія  зʼявиться у ролі медсестри Ліди, яка працює під керівництвом головного героя Михайла Гончара (грає Андрій Ісаєнко), а Ярослав перевтілиться у медбрата гінекологічного відділення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Ісаєнко та його 5-річна донька знімаються разом в серіалі "Жіночий лікар.Нове життя" на телеканалі “1+1 Україна”

Таїсія розповідає, що познайомилась із чоловіком ще задовго до зйомок серіалу, під час навчання в університеті. Вона зізнається, що у студентські роки не ставила фокус на те, аби знайти стосунки, але на 2 курсі все ж таки прийняла залицяння Ярослава. Розповідаючи про героїв серіалу, дівчина проводить багато паралелей між їхніми стосунками на майданчику та у реальному житті.

«Насправді є багато спільного між нашою серіальною та реальною історіями. Як і моя героїня, я завжди була відмінницею, вчилася у трьох навчальних закладах, навіть зараз я і досі на відмінно вчусь в аспірантурі, загалом, я дуже цілеспрямована людина. Щодо Ярослава, він більш запальний, веселий, такий, як і Макс, його персонаж», — говорить Таїсія Хвостова.

Весілля акторів серіалу "Жіночий лікар"

Весілля актори планували ще у 2022 році, але через повномасштабне вторгнення рф на територію України, всі плани було скасовано. Але пара не хотіла відкладати шлюб, тому офіційний розпис відбувся 9 вересня 2022 року у Києві. 

Цієї осені, у День українського кіно, на першу річницю свого розпису, актори вирішили справити весілля в колі друзів та близьких. Замість квітів і подарунків попросили гостей долучитись до благодійного збору на шоломи для ЗСУ, який вдало закрили ще за декілька днів до весілля. 

«Гості досі пишуть нам слова вдячності. Ті, хто перестав вірити у кохання - повірили, а ті, хто не хотів весілля, тепер хочуть. Я щаслива, що у нас вийшло організувати свято, на якому ми змогли зібрати близьких та рідних людей разом. Це було свято кохання: справжнього, щирого, теплого», — ділиться акторка серіалу “Жіночий лікар.Нове життя” Таїсія Хвостова.

Таїсія Хвостова та Ярослав Шахторін одружилися

Таїсію Хвостову та Ярослава Шахторіна глядачі зможуть побачити вже цієї осені у серіалі “Жіночий лікар. Нове життя” на телеканалі “1+1 Україна”.

Таїсія Хвостова та Ярослав Шахторін фото

Новини по темі