Дружина Віктора Павліка розповіла, як її пластичні операції мало не призвели до розриву з Віктором Павліком

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Катерина Реп'яхова про пластику і погрози розлученням від Віктора Павліка
instagram/repyahovakate

Чому Віктор Павлік погрожував дружині розлученням: ексклюзивні подробиці у "ЖВЛ Представляє".

Поділитися:

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка, Катерина Реп'яхова, поділилася з журналістами програми "ЖВЛ Представляє" подробицями стосунків з чоловіком. Вона зізналася, що її захоплення пластичними операціями мало не призвело до розриву з народним артистом.

"Колись він мені казав: "Якщо зробиш то чи то, я там розведуся", — згадує Катерина. "Ну не розводиться, ясна справа. Він думав, що це буде працювати. Це не працює. Він важко звикає. Я його готую морально. Але я не раджуся. Просто ставлю перед фактом і все".

Попри важке звикання Віктора Павліка до рішень своєї дружини та зовнішніх змін, Катерина зупинятися не планує. Минулого року вона зробила ринопластику та ліпофілінг підборіддя для більшої виразності обличчя. Тепер мріє про наступні операції:

"Я б зробила груди, але це вже після другої вагітності. Це не горить. Можливо, колись, але в пріоритеті зараз все одно інше".

Нагадаємо, народний артист України Віктор Павлік одружився із на 29 років молодшою Катериною у 2020 році. Зараз пара виховує дворічного сина Михайла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Василя Вірастюка народився четвертий син, але не від дружини: подробиці нового кохання спортсмена

Алан Бадоєв вперше за 4 роки побачив дітей

Відхрестився від роману: Дан Балан поставив жирну крапку у стосунках з Тіною Кароль

6 пластичних операцій і луснувший імплант: що змінила в собі Слава Камінська

Новини по темі