Потап знайшов Насті заміну? Як артист у Німеччині співав російською мовою

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Співак Потап наробив шуму: скандальні виступи і недоречна афіша.

Поділитися:
Триває збір історій з нагоди дня народження "Сніданку з 1+1". Записуйте відеоролик у горизонтальному форматі за посиланням.

У «ЖВЛ представляє» розповіли про російськомовні пісні та «русское ретро» від Потапа. Буквально днями співак вибачався та змінював афішу свого виступу в Німеччині, адже на ній зазначалося, що він виступить як артист руського ретро і виконає свої російськомовні хіти, тобто старі треки гурту Потап і Настя, гурту Время и Стекло і MOZGI. Сам нічний клуб «Prime», який знаходиться у Штаргарді вважається улюбленим місцем для відпочинку росіян. Тут раніше проходили концерти багатьох російських артистів, включно з Бʼянкою і Моргенштерном. Пізніше на сайті і в соцмережах афішу замінили, прибравши з неї згадку саме про руське ретро, а сам Потап навіть записав відео вибачення, мовляв це все помилка і він не те мав на увазі:

«Це була неузгоджена афіша, її виставили, зараз все виправляють. Я приношу свої вибачення перед усіма, кого обурило це».

Артист закликав все одно приходити на його концерти. Один з таких концертів буквально за декілька днів до скандалу продемонстрував афішу з двома прапорами разом - російським і українським. Потап радісно виступав у цьому клубі і співав російськомовні пісні.

Спільний з Настею Каменських репертуар заспівав він їх іншою виконавицею. Це була співачка Дарʼя Шевченко, що разом із Потапом і співаком Дредом із гурту MOZGI виконували пісні гурту Время и стекло. Яким чином Дред зміг виїхати закордон на даний момент невідомо, сама Каменських теж жодним чином не прокоментувала цю ситуацію і виступ чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі