Артем Пивоваров готується до батьківства: ексклюзивно для «ЖВЛ представляє» співак поділився планами на майбутнє

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Артем Пивоваров про мрію стати батьком та нове співоче амплуа - ексклюзивно для «ЖВЛ представляє».

Поділитися:

В ексклюзивному коментарі для «ЖВЛ представляє» Артем Пивоваров відверто розповів, що вже хотів би мати власних дітей і саме дітям приділяє найбільше уваги на своїх концертах і навіть на зустрічах із колегами: 

«Я навіть у Олі Полякової був на Дні народження, всі дорослі сиділи за столом, а біля мене було 10 дітей і я так весь вечір провів. Я виріс без батька, мене виховали дві неймовірні жінки - моя бабуся і мама. Тому, моє сприйняття світу, звісно, видозмінене. Якщо є можливість подарувати їм якусь емоцію, якщо я маю змогу хоч на трішечки дозволити їм прожити цю мить не в стані війни - я зроблю все для того, щоб передати своє тепло, свою любов, навіть якщо це не моя дитина». 

Також Артем поділився планами свого нещодавно створеного гурту «The Вуса», з яким нещодавно видав хіт на поему Павла Тичини «О панно Інно». Компанію вусачів із 70х Артему склали «Леви на джипі», Олексій Дурнєв і Марк Куцевалов. 

«Єдиний секрет, який можу сказати на рахунок гурту - це не є основний склад. Тобто, гурт «The Вуса» є моїм іншим амплуа, а люди, які будуть долучатись до цього проєкту будуть змінюватись постійно. Наступного разу чекайте на дещо особливе». 

Насправді, Артем не виключає, що «The Вуса» будуть виступати з ним і на сольних концертах, зокрема в Києві. Співак оголосив рекордні для українського шоу-бізнесу 3 концерти у Палаці Спорту, а рішення досягти цього рекорду Пивоваров коментує так: 

«Востаннє Палац Спорту у Києві 3 дні поспіль збирав лише один артист - це було 25 років тому і, на жаль, він був із країни, яка напала на нас 10 років тому. Ми маємо змінювати історію і це потрібно робити вже сьогодні».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі